Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b001253505f10fbfeb1d5bf837b6e5c3

Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen

Eieren av plassen ved RIMI-butikken sa at parkering er greit, men skiltet med trusler om ”kontrollavgift” og borttauing står fortsatt der.

For noen uker siden reagerte flere på at de var ilagt ”kontrollavgift” etter å ha parkert en times tid på den ellers tomme plassen utenfor Rimi en søndag.

Liernett tok opp saken med eierselskapet, ICA Eiendom Norge, som ikke var lenge om å gi tilbakemelding om at parkeringsselskapet hadde fått beskjed om at det heretter ikke skal ilegges kontrollavgift ved parkering på søndager.

De nye retningslinjene må ha slått dårlig an hos parkeringsselskapet som har ansvar for skiltingen og oppfølgingen på stedet. Forbudsskiltet har nemlig fremdeles samme trussel om kontrollavgift om man setter fra seg bilen der utenom butikkenes åpningstid – for eksempel på en søndag.

Ingen overraskelse
Ettersom parkeringsselskapene har gode inntekter av at folk bevisst eller ubevisst overser retningslinjene, behøver ingen bli overrasket over uklarheten på Heggtoppen. Det er sånt det blir penger av.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 2. januar 2012 17:43: Reistad
Her er det titalls ledige plassen ved en flott turvei - hver søndag hele året. Så lar RIMI noen parkeringshaier gå løs på kundene. Bra reklame for RIMI tenker jeg.

Bare en ting å si om dette. Lureri.
Tirsdag 3. januar 2012 10:35: Roar
Jeg fikk en fet parkeringsbot etter å ha gått tur en søndag. Jeg gjør derfor det eneste rette - har sluttet å handle på Rimi Heggtoppen. En solid stabel tusenlapper i tapt omsetning hvert år.
Onsdag 4. januar 2012 17:25: SandAKERS
Håper det gir en god følelse Roar. Om du tror Rimi Heggtoppen har noen som helst glede over at det er parkeringsregulering, og har noen som helst kontroll over det, er jeg redd du tar feil.
Reguleringen skaper masse ekstraarbeid for driver av butikken, som er franchisetaker. Det betyr at han driver butikken på egen risiko.

Synes vel også redaksjonen i Liernett kunne påspandert seg litt mer vinkling på akkurat det. Når Liernett nå er ute med hvertfall sin tredje svartmalende artikkel om parkeringsforholdene er dere ikke spesielt med på å støtte oppunder handelsstanden i det som pent kan betegnes som et rasert sentrum.
Er så til de grader enig at å gi ut bøter her er på jordet, men syns Liernett kan belyse saken litt mer fra butikkenes side som helt sikkert er enig i at parkeringsregulering her er kjedelig.
Torsdag 5. januar 2012 10:28: Gladgutt
Liernett fortjener ros, ikke kjeft. Avisa skrev om ei dame som ble avkrevd 700 kroner fordi hun parkerte på Heggtoppen en søndagsformiddag. Da blir det helt på hue av Sandakers å påstpå at det er handelsstanden det er synd på.
Torsdag 5. januar 2012 17:56: Spinster
Side Liernett allerede er ute og patruljerer; det som hadde gjort MEG takknemlig, var om Liernett også kunne grave frem hvorfor i #$" fotgjengerfeltet som tidligere lot en krysse hovedveien mellom linna og rimi er fjernet? Gir jo ikke mening! Gangveien går jo helt fra drammen og er også en del av pilgrimsruta. Det finnes INGEN andre steder å krysse, og det er utrolig kjedelig å måtte springe over veien med barnevogn bare for å kjempe seg opp en islagt grøftsti på andre siden.
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode