Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 191e2c822a3caffe330e4304adb121c0

Bedring på Heggtoppen

Security Park, som vokter parkeringsplassen på Heggtoppen, har nå endret skiltet med parkeringsbestemmelsene. Dermed er søndagsparkering trolig trygt.

Bildet over: Som det fremgår av bildet til høyre, er det nå satt en tapebit over en av bestemmelsene.

Da Liernett midt i november tok opp de upopulære parkeringsrestriksjonene på Heggtoppen, gikk det ikke lang tid før det ble lovet endringer både av praksis og av skilt. Imidlertid skjedde det lite eller intet resten av året, så her om dagen valgte vi å gjøre oppmerksom på at det fortsatt måtte oppfattes som utrygt å søndagsparkere på plassen, som er et greit utgangspunkt for turer på den nedlagte jernbanetraseen.

Det likte Cathrine Seehusen i ICA Eiendom Norge dårlig, for hun hadde sagt fra at skiltet ville bli endret, men at Security Park nødvendigvis måtte bruke noe tid på det. I dag, kunne hun fortelle, hadde hun fått beskjed fra parkeringsselskapet om at skiltet nå er endret.

Ved besøk på Heggtoppen i ettermiddag kunne vi konstatere at hun har helt rett, for etter bare 7-8 uker og en purring fra Liernett har Security Park nå klistret en tapebit over et av avsnittene på skiltet. Kjapt jobba, men likevel neppe rekord for et selskap som vanligvis klarer å sette giroblanketter under folks vindusviskere i løpet av et par minutter.

Rimi-butikken har ikke ansvaret
For ordens skyld legger vi til at RIMI-butikken på Heggtoppen er leietaker i butikksenteret og uten mulighet til å påvirke håndteringen av parkeringsplassen utenfor. Plassen tilhører nemlig ICA Eiendom Norge, som også eier butikksenteret der RIMI holder til. ICA  ICA Eiendom Norge eies av ICA Fastighet AB, som står bak RIMI-butikkene.

Men søndagsparkering på Heggtoppen ser heretter ut til å gå greit.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 6. januar 2012 19:15: Wiebke Henriksen
... men strengt tatt er det fortsatt ikke lov utenom den tiden du er der for å handle..
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode