Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

Hvor starter køen?

Noen tanker rundt fletting.

Her om dagen skulle jeg på kamp. Norge møtte Hellas på Ullevål, og som vanlig var jeg litt i tidsnød. Det har seg slik at arbeidsgiveren, kommunen gjerne vil at jeg skal jobbe til fire, og noen dager drar det ut mot fem. Jeg hadde følgelig snaue 2 timer på å komme meg fra Sylling til Ullevål.

Dette er normalt ikke noe problem, men dette var en av de dagene da ting ikke gikk som normalt. Like etter Asker sto jeg bom fast. Ulykken var ute, og etter 20 minutter med gangfart, kunne jeg konstantere at det hadde gått bra med folk og fe, selv om kjøredoningene nok var klare for spikerfabrikken.

Så var det et par minutter med full fart, før jeg nådde tak i ettermiddagsrushet. Logisk sett skulle køen gått ut av byen, men hva kan man gjøre? Jeg bommet for sikkerhets skyld på avkjøringen til ring3, og måtte ta Bogstadveien – bønder i byen. En hjelpsom bomstasjonsbetjent ga meg kart, og resten av veien til stadion gikk relativt greit, selv om det naturlig nok tok litt tid de siste 700 metrene inn til parkeringen. Kanskje hadde tog og trikk vært bedre valg, hvem vet.

Jeg fikk med meg halve nasjonalsangen, hele kampen og satte kursen hjemover. Først tok det meg en time å komme ut av parkeringa, så var det stake veien. Niks. Nye køerr. Hele 3 steder hadde Veivesenet stengt kjørebanen for å gjøre det de må gjøre. Klokka litt over halv tolv, kunne jeg skru av motoren hjemme i Sylling. Jeg fatter ikke at noen gidder denne turen hver dag hele året. Snaue to timer med fotball – seks og en halv time på tur, stort sett i krabbefart i en eller annen kø.

Nå er det ikke kampen jeg er ute for å mene noe om, det er køen. I kø har jeg slik man ser det to muligheter. Man kan slappe av eller stresse. Jeg velger som regel nummer en. Jeg setter meg godt til rett i setet, og sier til meg selv at dette kommer til å ta den tiden det tar. Så sveiver jeg ned vinduet og skrur opp radioen. Avstanden til bilen foran skal være en billengde eller så, og slik rusler vi avgårde på første gir, mens vi i solidaritet med hverandre liger unna hornet. Det er mye lykke i felles ulykke. Snart er rekken av biler i speilet like lang som den før bilen. Det er da de kommer – svina i BMV, Audi og Mercedes (mest de to første). De tar en ekstra kilometer i kollektivfeltet, eller den fila som er sperret – for så å gjøre krav på en plass midt i køen. Jeg har sittet her og pustet rolig i 15 minutter, så kommer en skinnende svart Audi i 120 opp på siden og vil inn foran. Ikke pokker om grynteren brukte så lang tid på å oppdage at det var køkjøring, og han skal bli blå på å få plassen før meg.

En vannkjemmet BI-knott prøver å skvise seg inn etter bilen før min, foran meg. Han tror at bare han er pågående nok vil han ha skaffet seg en rettmessig plass i køen – ikke faen. Min bil tåler en bulk tenker jeg, og slipper et øyeblikk klutsjen. Han ser den grønne rusthaugen komme hoppende og vrir seg tilbake i ingenmannsland, mens han henger på hornet. Jeg vurderer et øyeblikk å stoppe helt, gå ut og lekse han opp om sosialdemokratiske verdier, køkultur og det faktum at han er suksessfull foretningsmann på vei opp og fram interesserer meg midt i rævva. Han skal da for pokker stå i kø på lik linje med oss andre. Jeg driter i det og kryper videre. Til min skuffelse er ei proletardame i gammel Honda, 3 ledd bak meg ydmyk nok til å slippe tosken inn. Hadde det vært opp til meg, kunne han stått der til veivesenet grep inn og reddet han.

Hvis du er en av dem som lurer på hvor i køen det er moralsk riktig å legge seg inn, er svaret såre enkelt – bakerst. Kanskje du tenker at du etter en hard dag i dress og slips har skapt så mye profitt at du burde kunne snike en kilometer eller to med god samvittighet, før du pent legger deg inn sammen med sinkene, bør du kaste et godt blikk over skuldra først. Ser du en grønn rusthaug i akterspeilet kan du fort ende opp med en strøken A6 på vei til spikerfabrikken. Kanskje har du bruk for spiker på den nye sommerhytta på Hafjell, samme for meg. Jeg ser bare litt enfoldig ulykkelig ut, der jeg stotrer fram at jeg beklageligvis ikke så deg komme. Sorry altså.

13 kommentarer

Onsdag 24. oktober 2007 08:08: Kame Ramann
I USA, et land der den sterkestes rett som kjent har en hevdvunnen plass, er pussig nok fletting i trafikken en ren fornøyelse. I det mer eller mindre sosialdemokratiske Norge er det derimot en følelsesladet affære som svært mange sikkert opplever slik Rune skildrer sine opplevelser på en frodig, underholdende og (Dessverre!) helt riktig måte.
Onsdag 24. oktober 2007 17:38: Steinar Hansen
Det er helt feil å legge seg bakerst i køen. Når det er fletting, skal man kjøre helt fram til der flettingen begynner. Mange legger seg inn i andre kjørefeltet når det står et skilt om fletting om 500 meter. Det er slikt som skaper kø.

Ellers er det mest å gi gass ut av kryss og følge på bilen foran som vi mennesker ikke klarer, og da er køen et faktum.

Når det er sagt synes jeg det er utrolig dyktig å se både utdannelse og yrke på en person bare med å se på personen inne i en bil. Imponerende!
Onsdag 24. oktober 2007 19:30: Tom I.
Hva slags bil kjører du, Steinar?
Onsdag 24. oktober 2007 20:14: Karl Bellen
Kjære Rune og likesinnede.
Jeg kan anbefale dere noen ypperlige kjøreskoler for "eldre" menn i 30-40 årene som tror de vet best. Ved innsnevring av vei skal alle felt fylles helt frem til innsnevringen og der skal det flettes. "Tullinger" som legger seg inn i køen før innsnevringen skaper bare rot. Tenk deg selv om du bare skulle bruke ene delen av glidelåsen. Dette er logisk.
Det er faktisk Steinar som har rett.
Men det er uhørt å gå ut i forbikjøringsfelt når køen er kilometerlang.
Onsdag 24. oktober 2007 20:55: Kø Kul Tur
Fletting meg her og fletting meg der. Dere skjønner vel poenget uansett? Det er faktisk irriterende når noen kjører i 120 i kollektivfeltet og slenger seg inn foran deg i køen. Glimrende, Rune=)
Onsdag 24. oktober 2007 22:56: Rune Elven
Metaforer og humor på en gang. Huff og huff. Jeg må skjerpe meg :-)

... Plutselig ser eg blå lys, blå uniformer og en ny A6 i speilet. Jeg skrur atter opp musikken og gleder meg over at statsmakt nummer to gir nummer fire en grunn til å smile, der jeg cruiser i gangfart noen centimeter til venstre for bussfila...
Onsdag 24. oktober 2007 23:03: Tom I.
Til Bellen: Du skriver at ved innsnevring av vei skal alle felt fylles helt frem til innsnevringen og der skal det flettes. Men hva med kollektivfeltet? Var vel jo kollektivfeltet det er snakk om her.
Men uansett er det en veldig bra tekst av Elven! Bare synd at folk tar ting litt for bokstavelig og begynner å diskutere på lik linje med i et kommunestyremøte.
Torsdag 25. oktober 2007 08:14: Kame Ramann
Med det synet Steinar og flere til har på fletting, regner jeg med at de går fram slik i køer for eksempel på postkontoret:
1) Ikke finn deg i å stå bakerst i køen! Husk at du har har det mer travelt enn de andre! Det er viktig å unngå forsinkelser!
2) Gå rolig, men bestemt langs køen mens du ser etter en passelig åpning.
3) Når du finner en mulighet, klemmer du deg raskt inn og er dermed neste til å bli ekspedert.
4) Hvis folk bak deg våger å antyde misnøye, sier du for eksempel: "Har du sovet dårlig?", "Jeg skal bare ...", "Næimen Herregud, er en slik bagatell noe å bli så sur for ..."
Torsdag 25. oktober 2007 13:00: Karl Bellen
Hvem er Tom I? Sitter han i kommunestyret?
Jeg hadde oversett at det var sniking i kollektivfeltet. Nei huff det er en styggedom.
Men glidelåskjøring praktiseres dårlig her i landet. Hvor finner man et postkontor? Ikke nord for Lyngåskrysset.
Fredag 26. oktober 2007 12:17: Tom I.
Nei, ikke noe kommunestyre på meg nei.
Postkontor? Er det relevant da?
Men det er vel bare postkontor i Lierbyen og på Liertoppen i Lier tror jeg.
Lørdag 27. oktober 2007 10:11: Truls
Helt bakerst i køen. En fetter hadde vært på Sørlandet og besøkt sin gamle mor, og tok henne med tilbake til Oslo. Det var før Motorveien, og søndag kveld. Det hadde gått i sakte køfart oppover hele Vestfold, men da de kom til Reistad ble det stopp. -"Skal du ikke kjøre?" sa den gamle. -"Nei vi er i kø" var svaret, "se billysene oppover!" - "Og vi er kommet helt bakerst." Hun verken så eller ante bilene bak, den siste sto kanskje ved Smørstein.
Søndag 28. oktober 2007 07:43: Steinar Hansen
Til Tom I: Hyundai Matrix 1.5 2002-modell
Til Kame Ramann: Les gjennom hva jeg skriver og forstå det før du tillegger meg meninger er du snill. Du kan ikke ha forstått hva jeg skrev. Og på postkontoret på Liertoppen som jeg bruker så er det ikke noe problem, de har kølappsystem :-)

Og selvsagt skal man ikke kjøre i kollektivfeltet med privat bil!

Jeg tenkte forøvrig å begynne å lage ripe i bilene som står på handicap-plassene rundt omkring. Diskré med bilnøkkelen når man går forbi. Skal vi lage en kampanje på det?
Søndag 28. oktober 2007 21:56: Tron Stad
Steinar Hansen gir uttrykk for litt av den hissigheten som så ofte medfører farlige trafikksituasjoner. Han vil bli en bedre bilfører om han lærer seg å beherske temperamentet sitt.

Flere saker fra arkivet

Køkultur

Køen er et fenomen som oppstår når man vil fordele goder etter ”først til mølla-prinsippet”.

Om tid: 31.01.2004

Tonje Enger kommer med neste bidrag i serien UNG PENN. Tonje er elev i tiende klasse ved Sylling skole, og presenterer her ei novelle med en noe absurd vinkling på temaet tid.

Dekkskifte førte til kjempekø

Det oppsto en flere kilometer lang og lenge stillestående kø etter at en lastebil måtte få to nye dekk i ettermiddag.

Kuldeoratoriet

Ukens petit er ved Rune Elven

Reservert for gående

KOMMENTAR: For bilister er ikke Kjellstadkrysset og nærmeste omgivelser spesielt vellykket. For gående er forholdene en katastrofe.

Fremst i flokken

Ukens petit er ved Truls Hallingstad

Tut og kjør

Ukens gjesteskribent ser rødt i møte med uvørne bilister på vei gjennom Lierdalen.

Verden er ikke den samme lenger

Jeg la meg utenfor Schengen, og våknet opp godt innenfor. Snakker om dårlig vakthold.

Kjøp av helsetjenester – tvilsom praksis

Ryggforeningen i Norge med svar til statsråd Bjarne Haakon Hansen ang. priotiering av sykemeldte i helsekøen

Dakar-Gjermund kjørte på tilskuer i Portugal

Dakar-debutanten Gjermund Frostad opplevde alle rallyføreres store skrekk i morges.

Vedlikeholdsfella

Ukens petit er av Rune Elven

Du må itj fårrå så du fer nålles no

Direkte oversatt fra Rørosdialekt blir dette noe slikt som – du må ikke te deg slik at du roter deg bort i noe.

Folkeaksjonen mot sykkelstier.

Ukens petit av Rune Elven – igjen.

Minner fra livet på E-18

Er E-18 et sted? Og hvis ikke, hva er da denne opptil flere titalls meter brede asfaltstripen der så mange mennesker tilbringer mye tid hver eneste dag? Knut A. Andersen tar i ukens petit leserne med på en veistrekning de fleste har et forhold til.

Kommer tid, kommer råd

Jeg sitter i skrivende stund på Praha internasjonale flyplass. På grunn av en ganske smal smak i reiser, har jeg det med å havne her. I skrivende stund er jeg p (...)

”Don’t die”

Ukens petit er av Rune Elven

Dagbøker fra Gøteborg

dagbøker fra Gøteborg 2002

Deadline

Om oss som sitter inne i finværet.

For en opplevelse!

En liung banket på døra forleden. Det var Torger Kraugerud (på bildet th) som fortalte at han lenge hadde hatt lyst til å bestige Knutshøi, og lurte på om jeg kunne tenke meg å være fjellguide for ham.

For folk flest

Folk flest er ikke hva de en gang var, mener ukens petitskibent Truls A. Hallingstad, Nordal

Istid

Ukens petit er skrevet av Rune Elven

Reisebrev fra Bloody beach – del 1.

Etter å ha vært med på å sette Bulgarsk rekord i varme, nyter jeg sjøen.

Støv suger - lenge leve hybelkaninene

Endelig fredag! Helgefri! Sove lenge! Sløve! Gjøre hva jeg har lyst til! Eller? spør ukens petitskribent, Rune T. Berg ---

Tør du ta sjansen?

Du får takk hvis du forteller en medtrafikant at han risikerer parkeringsbot, men si ikke noe hvis han nesten kolliderte, hevdes det i ukens petit.

Bauhaus, kjekt å ha

Bauhus åpner i Norge. Vi dro dit for å kjøpe en tapetkniv

Til deg som konfirmant

Ukens petit dedikeres til deg du lierkonfirmant --

Skolepatrulje med stort ansvar

Bil kjørte forbi køen på rødt lys og to barn tok snarveien i trafikkaoset ved Hegg skole i dag tidlig. Det skaper engstelse blant foreldre.

Slipp mennene til!

Ukens petit er ved Siri Walen Simensen, Egge, reporter i ukebladet Hjemmet

Eiksetraveien en utfordring

Kommer du opp med bil til Eiksetra, smaker det godt med kaffe og vafler

Nyttårsshampoo

På tide å finne fram flaskene og rakettene.

Janteskolen – kampen mot tyggegummien.

Ukens petit ved Rune Elven

Varmt nok

Da jeg mønstret av Liernetts bakerovn etter Lierdagene, trodde jeg det verste var over.

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Reisebrev fra Kong Filips by – del 2

Her i Bulgaria sliter jeg med et lite paradoks. På den ene siden får maten jeg spiser fart på magen – samtidig som det tidvis kan være vanskelig å finne et egnet avtrede.

Kunsten å sitte eksamensvakt

Endelig er dagen her som jeg IKKE har lengtet etter

Ikke så forskjellig fra oss

Ukens petit er ved Torger Almaas, Sylling

Minneord: Stian Søderholm

Det vil alltid være en stol som står tom når familien samles ---

Forfatterbesøk på Tranby skole

Intervju med forfatteren Pål Gerhard Olsen

Blått lys for Liungen?

Drømmen om fortsatt toppseriespill henger i en tynn tråd for Liungens damer. Laget har ett fattig poeng mot dumpekandidaten Sandviken. Mot middelmådige Klepp og Team Strømmen har ikke Liungen scoret – bare sluppet inn – i bøtter og spann. Mot Fløya var de ett mål unna Norgesrekord i tap. Hvorfor henger ikke Liungen med på dette nivået?

Urimelig ved Rimi

Ikke sett bilen på parkeringsplassen utenfor Rimi på Heggtoppen en søndag! Noen minutter kan koste 750 kroner.

Timeout og ettertanke

Ukens petit er ved Rune T. Berg, Tranby

Hummer og kanari

Noen ganger er det vanskelig å se retningen for bare saker.

Ukens petit: - Hva tenkte han på?

Ukens petit er ved Siri Walen Simensen, journalist i Ukebladet Hjemmet, Norges tredje mest leste trykte medium (nærmere 1 million lesere).

Gamle barn og små bestemødre

Ungdommen vil ingen ende ta.

Isklatring i Lier

Solbergfossen ligger majestetisk over Tronstad. I dag går assosiasjonene til Vesaas og ”isslottet”. Jeg er en av dem som deriver med slikt – assosierer ting jeg ser med ting jeg har lest. Andre har andre måter å glede seg over naturen på. De klatrer i den.

Jan Kjærstad på Tranby

Oda Kyrkjerud, 10. klassing på Tranby med dypintervju av forfatteren

Å være redd

Ukens petit er ved Gunnar Langsrud, Beito, pensjonist, med lang botid i Sylling og med røtter i Hurum.

Dagbok fra vinterferien

Ukens petit av Thorvald Lerberg

Fire tusen Jordbær-eventyrere

Jordbæreventyret ble arrangert i Sylling for tredje gang med stor suksess og i strålende vær.

Fem år og like langt?

Liernett så dagens lys for fem år siden. Nå er det nok med nettavis.

Mange baller i lufta

- Noe av det verste jeg vet er utpregede nei-mennesker med "vondt i vil-ikke`n", skriver Rune T Berg i ukens petit.

Jens Bjørnå

35 år på Svangshagan/Sylling skole.

Reisebrev fra Kong Filips by – del 1

Hva har 2 engelskmenn, en australier, 2 tyskere, en amerikaner, en sveitser og ei fransk dame til felles med meg? Og hvem var kong Filip?

Lier Volleyballklubb herrer elite – Til kvartfinale i NM

Lier vbk videre til kvartfinale etter seier mot OSI.

SVAR TIL TONJE EVJU

Jeg leste med interesse ditt innlegg i Liernett, om hvor makta egentlig er. Svaret er helt enkelt.

En for sorg, og to for glede

Ukens petit er ved Svend Asbjørn Sylling

Et sted å være, et sted å lære

Her om dagen fant jeg igjen en haug med gamle ukeplaner som jeg laget til klassene jeg hadde på slutten av 70 – tallet. Kort tid etter snakket jeg med en lærer som i vår hadde vært i Finland for å gjøre seg kjent med den finske suksesspedagogikken. De to hendelsene fikk meg til å skrive følgende

Burde vært bøtelagt

Lierdagene: Når det er nok av ledige og lovlige plasser, er det vanskelig å unnskylde parkering som er stikk i strid med alle regler og bestemmelser.

To gebyrer og to forelegg

Det var fasiten etter at politibetjent Arvid Dahl og hans kolleger i dag tidlig hadde kontrollert sikkerhetsutstyr for barn i bilene på vei inn til Høvik skole.

Men været skifter fort

- Mandag blåste det liten storm på Valdresflya, og veien over fjellet var stengt, men i går var det nesten ingen vind skyfri himmel og 2-3 miusgrader forteller vår mann på Beito, Gunnar Langsrud.

The twilight zone

Noen mennesker vandrer fra sted til sted. Noen ganger forlater man den frie verden og går inn i et alternativt parallelt univers. Beveger vi oss inn i en slags twilight zone, eller er den internasjonale sonen på flyplassen like virkelig som verden utenfor?

Mandag begynner skolen

Dessverre har den gode feriefølelsen i år blitt forstyrret medienes elendighetsbeskrivelser av norsk skolehverdag. Så hvordan er den gode skolen? Vi henger oss på debatten og oppfordrer deg til å gjøre det samme.

Valg - sinnets suverent største sysselsetter

Ukens petit er ved Rune T. Berg, Tranby

En skikkelig nyttårssmell

- Første nyttårsdag var et høydepunkt for guttene i nabolaget, forteller Rune Elven i ukens petit

Spisse albuer

Ukens petit er ved Svend Asbjørn Sylling

Kongene av Lierelva.

Ingen kjenner Lierelva som Tom Erling og Bjørnar. De to siste dagene har de svømt og padlet fra Dammyrdammen til Crossbanen ved Fugleruds gartneri.

Den beste sommeren er nå

Ukens petit av Siri Walen Simensen, Egge, reporter i ukebladet Hjemmet.

Gud på nettet

Her om dagen skrev vår Herre seg inn på kommentarsida til Liernett

Og engler daler ned i skjul.

Jeg sitter med en varm kopp kaffe og nyter noen grader minus, mens jeg tenker på det som kunne vært.

Mer sambruk

- Det er plass til både publikummere og svømmeklubben enda flere timer i uken, uttaler Tor B. Heiberg, leder i klubben.

Har du tid?

Tidsklemma fra et annet perspektiv.

Sterk prestasjon

ATV-kjøreren Tor-Erik Wam fra Baneveien i Lier beviste i helga at han tilhører norgeseliten --

Gjermund Frostad med flott utgangspunkt i Dakar-rally

Gjermund Frostad kjørte sin Yamaha inn til en flott 19. plass på lørdagens fartsprøve i Rally Dakar

- Unnskyld, hvordan kommer jeg meg til Lierbyen?

KOMMENTAR: Kollektivtrafikken i Lier er ikke lett å forstå seg på for reisende som kommer med tog.

I skyggen av en sommer

“In the lost Childhood of Judas, Christ was betrayed”. (unknown – so far)

Ukjent nummer

Når det piper i telefonen

Nettsjekking

Ukas petit er skrevet av Ingvild Prytz Lerberg

Reisebrev fra Filips by – del 3

Neprotivoknstitutsilonstøuvatelstøuvajte

Nestentabellen

Det er alltid mulig å finne lyspunkter

Leder i Liernett - alternativ sjanger

Antakelig blir skolen et hett tema også i neste høsts valgkamp. Verdens dyreste skole gir dårlige resultater på flere felter. Den er dårlig til å utjevne sosiale forskjeller og evner ikke å gi elevene elementære ferdigheter i vesentlige disipliner. Vi ser det hele fra lærersida og lager drama ut av det som er en dramatisk situasjon.

Ikke stem 12. september

Det gir ingen mening å stemme, for hva vil vel èn enkel stemme kunne gjøre?

- Det går alltid et tog?

- Vi har kronisk mangel på folk som kan gjøre vedlikeholdsarbeidet på jernbanen, skriver Olav Breivik (V).

Tretti år siden Stensens skøytegull

Den 8. februar 1976 stod Sten Stensen øverst på seierspallen. Den råsterke idrettsmannen fra Mehren i Lier hadde nådd et av sine store mål. Den minnerike dagen startet med en lang løpetur klokka halv seks denne februarmorgenen.

Bygdedyret

Ukens petit av Rune Elven

Gripende øyeblikk

Kjell Treffen og kona Margaret var med og overrakte Månedens blomst til redningsmennene på "Brannvakta" i Sylling

Vis respekt - vær en lagspiller

Ukens petit er ved Rune T. Berg, Tranby

Gamma og storbyen

For fire dager siden, sov jeg i ei gamme på Rørosvidda. Man kan nok ikke kalle det vidde der lenger, bjørkeskogen har tatt godt tak. Heldigvis var det ei skikke (...)

Å kåsere i eget reir.

Ukens petit er ved Rune T. Berg

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

Du skal ikke sove

Kultursjef Ingeborg Rivelsrud tråkket vel i salaten da hun gikk ut i Drammens tidene og kunngjorde sitt syn på regjeringens økonomiske politikk. Dette vakte som ventet reaksjoner fra arbeidsgiver, og ordfører Ulla Nævestad benyttet i dag sjansen til å kvesse kniven i DT.

Liers nest farligste bussholdeplass?

Årene går uten at noen gjør noe for å bedre sikkerheten for passasjerene som bruker Liers nest farligste holdeplass.

Bestekompiser på to forskjellige lag

Lars (tv) fra Frisk, Asker og Simen fra Asker SK har holdt sammen siden de begynte i barnehagen --

Sommer 6

Seks av i alt sju

En varm opplevelse

Riktignok måtte jeg legge hendene mot stompen til jenta med høydeskrekk og dytte henne oppover det bratteste partiet, men det virket bare positivt på hormonene mine --- , skriver ukens andre petitskribent Gunnar Langsrud

Kvinnen på eggen

Ukens petit er skrevet av Gunnar Langsrud, Beito

Toppseriesaken: Asker i krisemøte

Styret for Askers toppserielag er i krismøte i kveld. Både ordføreren i Asker kommune og Asker skiklubb deltar på møtet. Kanskje kan Askers økonomi komme på plass i tolvte time.