Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1ba05c5fc7ace8adc68971dfb2162b90

Eiksetraveien en utfordring

Kommer du opp med bil til Eiksetra, smaker det godt med kaffe og vafler

Henriette Hafslund, niese av bestyrer Truls som hadde fri denne søndagen,  fikk en hyggelig dag bak disken. Michael Eriksen var der med. Trebarnsfaren fra Lierbyen har firehjulstrekker, og det er en god investering for en friluftsmann. 

Liungene må fortsatt belage seg på en krevende biltur opp til hjertet av skiløypene i Finnemarka. Du bør gjøre unna skituren tidlig på dagen. Møtende trafikk på vei ned kan ha lett til at bilen din havner i grøfta. Liernetts medarbeider var ikke alene om å stå ”bom fast” med bilen i grøfta til de dårlige markerte veikantene. Men med god hjelp av trafikkanter bak deg som heller ikke da kommer seg videre, gikk det bra denne gangen. Men nå er det lett å skjønne at friluftsfolket vrenger lommeboka og investerer i 4-hjulstrekker – Noen ny trase er vel ikke realistisk å håpe på. Men siden det blir for kostbart for kommune og grunneiere å gjøre noe drastisk med veien, burde man kanskje forsøke å øke bredden. Det er synd at noen ikke tør å kjøre opp, skjønt i dag var det mange som tok sjansen –

Det var nokså fullt på parkeringsplassene, spesielt på Eggevollen. Der starter de fleste skiturene og sparer samtidig tjuekronen. Kanskje går den til avdrag eller til sparing til 4-hjulstrekkeren?      

1/7 (resized_eiksetra.jpg)
2/7 (resized_eiksetraveien fra bilvindu.jpg)
3/7 (resized_paa jetski.jpg)
4/7 (resized_paa kjelke.JPG)
5/7 (resized_paraking.jpg)
6/7 (resized_ungekafegjester.jpg)
7/7 (resized_utforkjoring.jpg)
Forrige artikkel:Strålende bandyinnsatsNeste artikkel:Sjåbagos hadde storsamling i Sylling
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 29. januar 2007 13:21: Flittig bruker av Eiksetra
Enten så er dette for å provosere eller du har hatt en dårlig dag. Traseen har vært sånn i mange, mange år, ja til og med med flere svinger og brattere bakker. Grunnen til at folk parkerer på Eggevollen er kanskje at det er der den nye lysløypa starter, fint terreng for de med små barn. Pengene du må betale, går til brøyting og vedlikehold. Jeg syns du skal finne deg et annet utgangspunkt for skiturene dine. Der terrenget passer bedre for din bil og kjøreferdigheter.
Tirsdag 30. januar 2007 19:29: Torger A
Til det siste først, ja VEIEN kan nok være en utfordring (for meg og min bil) Synd at du oppaftter artikkelen provoserende. DET var ikke hensikten. Bortsett fra det lille kvarterert noen svært hjelpsomme medtrafikanter, hadde jeg en fin dag. Jeg har vært der årlig i 25 år så jeg er fullt klar over veiens beskaffenhet. DERFOR synes jeg det synd at noen kvier seg for å kjøre inn det som er det finneste utgangspunktet for barnefamlier. Etter mange turer og årlige reportasjer har jeg prøvd å få fram de POSITIVE elementene. Leser du en gang til, ser du at dette er nevnt denne gangen.
Jeg hadde kun min egen forhjuldrevne (på to hjul i dag, Liernett har foreløpig ingen firehjuls til disp) men vurderer sterkt å kjøpe firehjulstrekk neste gang.
Til så lenge har du aldeles rett i at jeg bør finne meg et annet utgangspunkt for mine PRIVATE turer, men denne turen var altså en tur primært for Liernett.
Ha en god skisesong!!!.
Tirsdag 30. januar 2007 21:14: Anton
Få deg ny bil du Torger :-)
Onsdag 31. januar 2007 16:10: Torger A
Er det noen som spanderer ny bil på meg? eller du mener vel at jeg må KJØPE, Anton?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode