Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: b519d05606af16c618bb8adf95ab0da0

Økning på 30-40 prosent

Bestyrer på Eiksetra, Truls Hafslund, ser fram til at utbedringa av Eikeseterveien blir ferdig --

- Nå er det drømmeforhold her, over meteren med snø her inne på Eiksetra. Så er det det er fint å kjøre opp. Det er strødd, og det arbeides med å gjøre veien bredere. Etter planen skal arbeidet være ferdig omkring 10. april, sier Hafslund.

 

- På søndag kan det bli kaos, sier Hafslund muntert. - Vi har brøyta enda større parkering på nedsida her. Så da er det viktig at folk ikke snur på gårdsplassen her og kjører nedover og parkerer langs veien. Vi har nemlig opplevd at ukjente folk fra osloområdet har gjort det. Derfor har jeg tenkt å sette opp noen bukker nedover langs veien med info om parkeringa på nedsida av Eiksetra.

 

I helga byr Truls og kona Turid Avdal på mye godt. Varm sjokolade med krem er en favoritt for mange. – Og så får vi nytt kjøkken her til våren, noe som gir oss større muligheter for middagsservering, sier Truls entusiastisk.

 

Neste helg er ”Kom deg ut dagen” nok en gang lagt til området rundt Eiksetra med Drammen og Opland Turistforening som arrangør. - Røde Kors sitt mannskap vil være til stede, det vil være muligheter for ispilking på Garsjø og det vil bli hundekjøring til gled for store og små, lover Truls Hafslund.

 

Forholdene i løypene på begge sider av Lierdalen er optimale. Det er nyoppkjørte løyper. Skiløperne bør merke seg løypa fra Øvre Skustadvei i Øverskogen. Derfra kan man gå innover Breilløypa inn til Djupbommet og så via Fallet og ned til Kanada. Lysløypa i Øverskogen er også kjørt opp. Sentralt i Lier kan skiløperne også gå fra Haskolljordet langs lina og opp mot Reistad. Og fra Tranby/Lierskogen er det flere muligheter, både fra Tranby Idrettspark, Gjellebekk og Heia skole.

 

For flere detaljer om løypene, ring løypetelefonen 815 50690

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode