Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 17bcb0783f317aaaf5ecb0c5c3206db2

Nesten til Breili

Ønsker skifolket variasjon kan det være et godt alternativt å ta turen til Øverskogen.

- Jeg har vært nesten helt inn til Breili med løypemaskinen, rapporterte Øyvind Melgaard i går til Liernett. - Det er bra med snø innover, forteller Øyvind, selv om  han gjerne skulle ha hatt noe mer snø enkelte steder. Han anbefaler skiløperne å være forsiktig i utforkjøringene.

Man kan gå fra veikrysset på Røyne (se bildet) eller fra lysløypa noen hundre meter før veikrysset hvis man tar av fra Modumveien ved Granum. Man kan også gå fra Øvre Skustad (Riis). (551 m o.h.). - Det var litt hardt i dag, sier Melgaard som testet løypa i dag. - Men det blir kjørt på nytt så fort det kommer nysnø. Det er usikkert om det vil bli kjørt helt inn til Breili.

Nypreparert lysløype

Lier kommunes løypemaskin ble kjørt fra Eggevollen i dag. Det vil ikke bli preparert noe i de andre løypene på før det kommer mer snø. Og skal man lite på Yr.no ventes det ikke mer snø før på 1. nyttårsdag. Da kan det bli 11 mm nysnø og omkring 0 grader,. Ytterligere snøfall på ca 5 mm på mandag og 4 mm på tirsdag. Inntil videre må skifolket nøye seg med delvis sol og minusgrader (tre minus i morgen og åtte minus på nyttårsaften).

Ring løypetelefonen 815 50690 

Forrige artikkel:Edvald vender tilbake til SyllingNeste artikkel:Narkotika, rus og branntilløp
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode