Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 746302bde5fb160bc397a3245a3e6f94

Prøvde de nye skiene

Ingvild på fire og et halvt måtte prøvde skia på nyttårsdagen. Kanskje har hun skigleden i blodet. Den unge skiløperen har røtter fra samme gården som Bente Skari.

Ingvild Martinsen Lundberg er godt kjent på på Røine på Øverskauen. Sammen med mor Kjersti Martinsen, Bente (født Martinsen) Skaris tremenning og far Bengt Lundberg, opplevde hun årets første skitur på silkefint føre.  Familien er bosatt i Røyken.  Lillebror på to var trygt plassert hos morfar på Øverskauen.
Ellers registrerer Liernett at folk var seint ute på den første dagen. Både i Kanada og på Eiksetra kom mange sigende bare et par timer før mørket seg innover skauen.
- Folk dukket opp fra alle kanter utpå ettermiddagen, sa Turid Avdal på Eiksetra. - Mange kom nok fra Solvang. Det var langt mindre trafikk på 1. nyttårsdag enn i romjula. Da var det svært godt besøk, sier hun. Eiksetra har hatt åpent hver dag siden 1. juledag fra klokka 12 til klokka 1600.
Ole Johnny Ellingsen på Solvang kjørte opp løypa fra Eggevollen til Eiksetra og løypenettet omkring utfartsstedene 1. nyttårsdag.. 
Neste helg er det Friluftslivets år. Arrangementet er ved Turistforeningen. Barnefamilier kan se fram til eventyrfortellinger, spikking og pilking på Garsjø. Det er også salg av grillmat i Lavvoen. Arrangementet åpnes av Miljøvernministeren.
Det er rikelig med snø i løypene på begge siden av dalen. Det er kjørt scooter fra Kværner, via Hennummarka og Kraft inn til Solli. Det er også kjørt løype fra Idrettsplassen på Tranby, til Svenskerud og inn til Gulliksrud. Selvsagt er det også løyper i Kjekstadmarka. For de som fortsatt foretrekker Kanada er parkeringsplassen nå kraftig utvidet. Fra Kanada kan man virkelig gå langt i flere retninger.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode