Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 566710d323f7fed2d942adeb7097b93a

Rekordeltagelse

Hele 436 løpere fra 60 klubber deltar i Lierrennet i morgen.

- Det er tredje gang Lier IL og Sjåstad Vestre Lier arrangerer Lierrennet sammen. Det er ny deltakerrekord, sier Nina Rokke i Lier IL.

- Det er fullt, og vi har måttet si nei til etteranmelding, som det har vært mange av. Det er god deltagelsei alle klasser, men G-12 topper med 42 påmeldte.
- Det er gledelig med stor deltakelse også i de eldste klassene, særlig G19 og senior med sterke navn på lista, sier Rokke.
Cirka 40 voksne er med i arrangement staben på renndagen. Mange av disse har også hatt mange forberedelser før rennet.
- Tidligere ble det arrangert to renn, Lierrennet som Lier IL arrangerte og Eggesprinten som S/V Lier var ansvarlig for, forteller Birger Øvensen i skigruppa i S/V- Lier IL. Men klubbens arrangørstaben ble etter hvert for liten, så det har utviklet seg til et godt samarbeid med Lier IL med base på Tranby.

Trangt på parkeringsplassen
På Lier IL s hjemmeside understrekes dette: - Vi har fått veldig mange påmeldinger til rennet - som er flott. Det er imidlertid trangt om plassen med hensyn til parkeringsplasser på Eiksetra, så vi anbefaler derfor samkjøring så langt det er mulig!
Det er mulig at noen må parkere ved Eggevollen (ved bommen) og gå løypa eller veien inn til startområde (ca 2,5 km). Men det er fullt mulig å kjøre utøvere inn til Eiksetra for å deretter å parkere på Eggevollen.

Les mer her: https://webmail.domeneshop.no/?command=read&msg=4816&folder=INBOX

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode