Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8e0f5f7346b7c353ef128a90687cd523

Av med påskeklisteret -

Det sier løypebas Anders Haverstad på løypetelefon og ber skiløperne om å ta fram skiene, og som med det lover utmerkede forhold som her like ved toppen ved inn mot Sneisene ---

Fra Kanada er det kjørt både for fristil og klassisk inn mot Fallet, Nykjua og mot Saga. Videre er det kjørt mot Lelangen og Eiksetra, men der er det ikke satt spor.

Fra Eggevollen er det kjørt i lysløypa inn mot Eiksetra. Derfra er det løyper mot Svarthavna og Vrangen. Sørover er det mulig å gå opp Dritabakkane, men Haverstad maner til forsiktighet der. Det er kjørt en runde på Storsteinsfjell, men ikke satt spor.

Værmeldingen lover godt for helga. Det vil komme litt snø i natt, men det blir oppholdsvær på lørdag. Temperaturen vil synke til 4 minus på søndag. Og det ventes desembersol. Se værmeldingen på forsida av Liernett!

Ring løypetelefon: 815 0690 for oppdaterte meldinger

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 5. desember 2008 21:15: Nina
Til Anders og resten av gjengen, (og Lier kommune).
Dere er så flinke til å holde løyper. Alltid bra løyper!!! Det er et voldsomt savn her vi bor nå. For og ikke glemme skøytebanene heller, det er det og mange av i Lier - i god stand ved kuldegrader selvsagt. Her vi bor nå er det 1 skøytebane i hele kommunen! 1 liten som holdes ved like på dugnad, brannvesenet sprøyter innimellom! Regninga på sesongens skiturer kommer i posten her - som nå er en FYSAK kommune! Igjen Anders og gjengen dere gjør en fantastisk jobb og flott at kommunen prioriterer dette!! Tror sikkert at enda fler liunger burde benytte seg av dette!!! Hilsen ivrig utflyttet skigåer :-)
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode