Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1e97d9c8d6e2b072acc0f2cb06bc10df

Scooterspor fra Eiksetra

Lierbygda O-lag skal arrangere norgescup og hovedløp i skiorientering 28. og 29. januar.

I den forbindelse vil det bli kjørt opp en del ekstra løyper i et tett nett oppover mot Skimten og Vakkertjern.

- Løypene blir kjørt opp ved hjelp av en snøskuter, og kjøringen vil pågå noen dager i løpet av den neste uken, forteller løpsleder Ingemar Jansson Haverstad (på bildet av scooteren).

Han understreker også at de i størst mulig grad forsøker å skåne skisporene og har alle tillatelsene i orden for å få kjøre med skuter:

- Vi ønsker å være til minst mulig sjenanse, men turløypene vil bli  brukt som en naturlig del av løypenettet. Kjøringen som foregår  utelukkende i Lier Kommune er avklart med kommunen, skiløypekjørere og de berørte grunneiere. Vi håper ikke turgåere synes dette er et problem for dem noen som er ute på ski skulle ha spørsmål er det selvfølgelig bare å ta kontakt med oss mens vi jobber.

 - Jeg blir tilgjengelig fram til førstkommende fredag og kan kontaktes hvis dere har spørsmål, sier Sindre J Haverstad. Etter det kontaktes løpsleder Ingemar J.  Haverstad (mobil: 913 45 745). da jeg skal delta på verdenscup i USA.  Dere finner også mer info om løpene på lierbyda.no og vi vil komme med en ny pressemelding med mer info om selve arrangementet i begynnelse i neste uke.

Sindre Haverstads mobilmummer er 900 74 738 

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode