Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: e982ebf6ac86f23e716f6398f31a4a96

Lierbedrift støtter

Takket være sponsorer kan Sindre J. Haverstad delta i Ski-o-Tour.

Torsdag morgen reiser skiorienteringsløperen til Østerrike for å Ski-o Tour ble første gang arrangert i 2009 og arrangeres i år for andre gang. Denne gangen er det tre etapper i Østerrike og tre i Slovakia. Første etappe blir arrangert førstkommende lørdag.
- Ski-o Tour er viktig fordi disse løpene vektes ekstra høyt når verdensrankingen beregnes, skriver Sindre på sin hjemmeside.

- Verdensrankingen er igjen viktig, da denne ligger i grunnen når startrekkefølgen på EM og VM senere i vinter skal trekkes. I ski-o er det ofte en stor ulempe å starte helt i starten av feltet, fordi det noen ganger lønner seg å kutte mellom de oppkjørte løypene. I tillegg blir kryssene enklere å passere etter hvert, da vinklene blir kutta og en dermed kan holde høyere fart gjennom svingen. En siste fordel er i motbakkene på scooterspor, da disse kan ha en tendens til å bli litt bredere når flere har gått der. Dermed blir det enklere å bruke beina for å komme opp bakken.

Sindre er ranket som nummer 24 i verden: - Målet er å klatre opp til topp 20 i løpet av Ski-o Tour, fastslår Sindre.
Norsk Orientering har altså ikke valgt å prioritere å ta ut noen løpere til Ski-o Tour, hvilket betyr at de norske deltakerne reiser på eget initiativ og for egne økonomiske midler. Tømrerfirmaet Tokheim & Narjord AS fra Lier er Sindres samarbeidspartnere, som gjør dette mulig.

Her kan du lese mer om både Sindre og søsteren Maren J. Haverstad: http://haverstad.com/

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode