Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: bd128b4ed6d227bbaf0aba5ee6fb990e

Sølv til liung

Sindre Jansson Haverstad (bildet ) fra Tranby var med og sikret andreplass med sitt lag NTNUI under helgas NM-stafett for juniorer dag

Sindre løp første etappe. – Jeg er svært fornøyd med gjennomføringa, veksla som nummer seks, bare 30 sekunder etter teten. Thomas Natvig Årstad løp andre etappe, og bomma dessverre med to og et halvt minutt, mens Olav Johannes Deelstra fra Ås løp en svært god sisteetappe og var med i kampen om gullet. Han ble dessverre slått av Frol ILs Ulf Forseth-Indgaard som norgesmester på tre distanser tidligere i år. Men vi var veldig fornøyd med plasseringa, forteller Sindre til Liernett.

I går var det NM-sprint. Sindre løp godt og ble nummer sju, bare to sekunder fra 5. plassen og seks sekunder fra fjerde.- Litt sure sekunder, men sånn er det i idretten sier Sindre. - Hadde jeg vært det sekundet raskere ville jeg også blitt nummer sju. totalt i Norgescupen, men endte i stedet som nummer åtte. Etter en hanglete vårsesong, med mye småsykdom, har høsten vært mye bedre, selv om jeg fortsatt tror jeg har mer inne.

Tidligere i høst (to uker siden) løp han også en svært godt under NM i mellomdistanse i Tromsø og tok  bronsen. På NM-lang løype dagen før, ble han også nummer sju. Samme plassering fikk han i NM - Ultralang i slutten av august.
Han har til nå konkurrert i juniorklassen, men skal prøve seg i seniorklassen neste år. senior blir han også til vinteren i skiorientering, der Nordisk Mesterskap vil være hovedmålet. - Fra og med kommende uke er ski -o sesongen som har full fokus i treningsarbeidet, sier Sindre.  - Som senior vil jeg satse enda hardere, men regner med at jeg vil trenge noen år for å kunne hevde meg helt i norgestoppen i både ski-o og vanlig orientering.

I orientering representerer han nå NTNUI, fordi han går på et femårig sivilingeniørstudium i Bygg og Miljøteknikk i trønderhovedstaden. Men han går for Lierbygda O-lag i ski - orientering

Resultater, les her:

NM Sprint og junior stafett:

http://www.larvikok.no/nm08

NM Mellom- og langdistanse

http://www.o-nm2008.no

NM Ultralang:
Http://www.modum.net/orientering/arrangement/NM_ultralang08/index.htm

 
Forøvrig kan dere lese mer her:

http://www.ntnui.no/orientering/

http://www.lierbygda.no

http://orientering.no

http://ski-o.com


Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode