Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 855b5f9718f228a650aaec140d661b31

Beskjeden plassering

Sindre Jansson Haverstad nådde ikke helt opp under EM i skiorientering, men den norske laginnsatsen i dag lover godt for stafetten i morgen.

Sindre måtte nøye seg med en 30. plass.

- Jeg gjorde bare en 15 sekunders bom på slutten. Det gikk ellers bra, men holdt tydeligvis ikke stor nok fart. Det ble nok litt raskere og bedre forhold mot slutten når de beste kom også, skriver Sindre J. Haverstad i en kommentar til Liernett lørdag kveld.

Sindre går sannsynligvis på 2. laget i stafetten på søndag. – Jeg blir ikke overrasket om jeg blir sendt ut i teten, er Sindres kommentar.   

I følge Sindre var søster Maren fornøyd med sitt løp på torsdag, selv om hun gjorde noen småfeil og var litt sliten. Maren går første etappe på 1. laget i VM for junior søndag. Det norske lager er blant favorittene.

Norge har to lag i herreklassen og ingen i dameklassen i EM. I junior-VM har jentene to lag og herrene ett. Selv om det er ganske korte etapper vil løperne i morgen møte ukas aller bratteste terreng, da arrangementet forflytter seg til en ny arena.

Allsidige Sindre, som av og til tar et tak både som speaker og skribent, rapporterer for øvrig dette på Skiorienteringens hjemmeside i dag: - Marte Reenaas kom inn til seier, men fikk like etter den sure meldinga at hun dessverre hadde stempla feil. Dermed var det opp til gutta å forsvare Norge i EM-sprinten.

Hans Jørgen Kvåle var best av de norske på sjetteplass, og forbedra dermed sin besteplassering i verdenscupen fra niendeplassen i Bulgaria forrige uke. I dag var han bare 13 sekunder bak seier.
Øvrige norske plasseringer; nr 7) Øyvind Watterdal, nr 10) Eivind Tonna, nr 11) Lars Moholdt, nr 26) Ove Sætra.

I morgen er det stafett på programmet, Norge har to lag i herreklassen og ingen i dameklassen i EM. I junior-VM har jentene to lag og herrene et. Selv om det er ganske korte etapper vil løperne i morgen møte ukas aller bratteste terreng, da arrangementet forflytter seg til en ny arena.

Les mer her: http://www.ski-o.com

Forrige artikkel:Seksualisert oppvekst og pornofisert samfunnNeste artikkel:Klart for Bendit Cup
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode