Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 90d9810ab03d5cd5f047d1d957de95be

Populær instruktør på IFO

Den tredoblede gullvinneren fra junior NM, i orientering, Maren J. Haverstad, er engasjert som instruktør på Idrettskolen på Tranby.

Etter høstferien vil Maren legge opp til varierte orienteringsaktiviter for. - Det skal være gøy,sier Maren. Hun ønsker først og fremst å stimulere til glede over å bruke kart og kompass. Utgangspunktet  for o-aktiviteten vil bli skole- og idrettsområdet på Tranby. - Det er viktig å starte med å lære karttegnene så godt som mulig, understreker Maren

Maren tar realfag i vinter. Det er en fin kombinsjon med trening og ettermiddagsjobben på Tranby.

Etter siste løp "Blodslitet", den 15. oktober, i Østfold, blir det å satse på en ny sesong i skiorientering. Men hun tror nok at hun vil prioritere orientering i årene som kommer.

Siste helg ble det et nytt gull, denne gangen var det på junior-NM i stafett. Sammen med lagvenninnene på Konneruds lag, Anette Baklid og Therese Haare ble det en klar seier med fire minutters forsprang på Halden. Med en ledelse på 20 sekunder ved veksling, økte Maren forspranget inn til mål. Hun løp laget inn til en suveren seier etter kun mindre feil.

Tidligere i mesterskapet ble det, som mange kanskje vet, gull både på lang- og mellomdistansen for Maren.

Ikke nok med det, det ble  bronse på stafetten under senior-NM 12. september også, sammen med Anette Baklid og Marianne Andersen. Etter det løpet uttalte hun at bronsen var prikken over i’en på et nærmest perfekt NM for hennes del. Dette er noe av det beste jeg har gjort på en idrettsarena noen gang. Men det var før junior-NM -

Hva med bror Sindre, aktiv på høyt plan både i orientering og skiorientering? . I følge søskenparets hjemmeside har han hatt problemer med en strekk i høyre bein som skyldes deltakelse i NTNUI Orienterings årlige fotballturnering, ACs Minneturnering (nesten like farlig som bedriftsfotball, etter Sindres mening).

Etter undersøkelse hos Trondheim Fysikalske Institutt viste den at er det neppe noe alvorlig. Nå er han klar for en 14 dagers skisamling i Ramsau.

Forøvrig ble NMs to siste løp en dårlig mellomdistanse, hvor han stressa, bomma og heller ikke hadde høy nok fart inne.

Les mer om Maren og Sindre J Haverstad her: http://haverstad.com/

Forrige artikkel:Syklister er hellige kuerNeste artikkel:Ukens petit: Frykt og angst
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 30. september 2011 22:18: nina
Hun heter da Maren :-) Et kjært barn har mange navn!!! Lykke til videre Maren og Sindre, følger med dere :-)
Sndag 2. oktober 2011 10:42: Red Torger Almaas
Ja, den populære o-jenta heter MAREN, rettet for lengst
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode