Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 440c3aa550d12408d2de0ab0983ef407

Best fornøyd med plasseringene

Det sier Maren Jansson Haverstad fra Tranby etter Junior-VM i orientering.

På lørdag ble det bare 8. plass på stafettlaget. Danmark vant foran Tsjekkia og Russland. – Jeg var innmari stressa, sa på telefon til Liernett noen timer etter innkomsten.– Men det var en stor opptur med plasseringene i VM på de  individuelle distansene. Jeg har vært mindre syk i år, og det har slått gunstig ut.

Nå blir det to rolige uker. Hun tror det blir en tur i fjellet sammen med kjæresten, men litt trening blir det også selvsagt. Så blir det en samling i Polen, der junior-VM går neste år. Det er viktig å bli kjent med terrenget. Ellers gjenstår det løp i Norgescupen. Og til vinteren er hun klar for en ny sesong i skiorientering igjen.

Hele familien med mor Helga, far Ingemar og brødrene Eirik og Sindre var på plass i Danmark. Eirik, fortsatt aktiv i orientering, denne gang fotograf, mens reporter Sindre satser mest på skiorientering.

Om terrenget i Danmark, sier Sindre: - Det var veldig mye tett skog, noe som betyr lange løpstrekk og følgelig gode løpsegenskaper. Det er naturligvis danskene gode på. Om mesterskapet sett under ett er han mest imponert over det norske herrelaget som tok tre medaljer.

Forrige artikkel:Et flott utsiktspunktNeste artikkel:- Forsøker å bagatellisere den økonomiske situasjonen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode