Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8c2071a50b47ebd373d866a4caca7eff

Klar seier

Tor-Erik Wam fra Lier kjørte siste løp i Norgescupen i ATV på Jevnaker i helgen. Førstkomnende helg går turen til EM i Danmark.

Da treningen startet, dro han utpå banen, testet litt og ble varm i trøya før tidskvalen startet. Han satte standarden med å kjøre hele fire sekunder raskere enn nummer to.

I første heat fikk Tor-Erik en god start og tok ledelsen fra første sving.

Etter første runde hadde han allerede en ledelse på 10 sekunder. Utover i heatet økte han bare, og da målflagget kom, hadde han en ledelse på over 50 sekunder ned til nummer to. Han kom inn med hendene over hodet og var veldig glad for heatseieren.
Banen var våt, og forholdene var definitivt ikke de beste.
Det kom en del regn som gjorde at juryen bestemte seg for å droppe andre omgang. Derfor ble det bare ett heat på Tor-Erik, men han havnet øverst på seierspallen i det siste racet her hjemme i Norge i år.

Dette skulle vært finalen i Norgescupen. Men juryen kom med en uttalelse om at det hadde vært for få elitekjørere, og dermed ble det ikke noe sammenlagtresultat i år.
Tor-Erik Wam er veldig fornøyd med sin innsats i helgen. I og med at han koser seg jo verre baneforholdene er, var dette et løp som var midt i blinken for ham.
De løpene som står igjen i 2011-sesongen arrangeres i Danmark og Tyskland.

Allerede til helgen stiller Tor-Erik til start i EM i Slagelse i Danmark

Hans søster Lise Christine kjørte også på Jevnaker. Hun konkurrerer med flest gutter, og er blitt en meget habil og flink fører som kjører fra mange av gutta i feltet. Hun har fått teknikken på plass, og har sin storebror som en god læremester.

Vi ønsker Tor-Erik lykke til i EM i helgen!

Les mer på: www.tor-erikwam.no

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode