Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8efdf9b0360f0131285c7429f6df826e

Dramatisk i Danmark

Den unge ATV-kjøreren Lise Christine Wam (her sammen med pappa Torbjørn og bror Tor-Erik) ble brakt til sykehus etter at hun ble påkjørt to ganger.

Det gikk ikke den veien Team Wam fra Lier hadde tenkt seg under det danske mesterskapet i Kolding i helgen.

Tor-Erik Wam kvalifiserte seg som femtemann, og det er ikke teamet helt fornøyd med. DM er mye tøffere i år enn i fjor. Mange unge og lovende førere er på vei opp. Det var ikke mye som skilte de fem første, men det hjelper lite når man må velge startspor som nummer fem.
Tor-Erik begynte å gjøre seg klar, men først skulle lillesøster Lise Christine kjøre. Hun fikk en velt, og da hun forsøkte å få ATV-en på rett kjøl, ble hun påkjørt to ganger, ble liggende til hjelpen kom og kjørt til sykehus.

Dette preget naturlig nok Tor-Erik, selv om han visste at søsteren var i trygge hender. Da startskuddet gikk, kom han ut som fjerdemann og avanserte raskt til tredjeplass.
Over et av hoppene gjorde ledende fører en feil og gikk kast i kast. Tor-Erik og annenmann kjørte nesten over ham, men det gikk bra. Etter nok en halv runde ble heatet stoppet, da føreren var så hardt skadd at arrangøren ikke hadde noe annet valg.

I omstarten kom Tor-Erik ut som nummer tre. Han holdt plassen helt til den ene felgen foran delte seg. Dermed var konkurransen over for Tor-Eriks del.
Lise Christine Wam kom heldigvis ut fra sykehuset uten alvorlige skader, bare diverse blåmerker. Dansken som ledet første finaleheat knakk kragebeinet, fikk hjernerystelse og synsforstyrrelser, men har det etter forholdene bra.

Nå skal Tor-Erik Wam ha et par treningshelger før Nordisk kjøres i Sverige i slutten av måneden.

Les mer her
: www.tor-erikwam.no

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode