Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4929e4bf6922251bf53fecfe21fc6dd2

Minneord

Erik C. Holm døde den 9. januar

Han var redaktør for Lier Historielags årbok fra 1999, og med i styret for Stiftelsen Lier Bygdetun. I den daglige driften av bygdetunet var Erik sentral som en markert del av den aktive staben av frivillige. Han var levende interessert og delaktig i alle bygdetunets elementer og framdrift, med spesiell innsikt i virksomhetens museale del, dessuten ekspert på roser.

   Som redaktør for årboken viste han fra første stund en profesjonell tilnærming til og presentasjon av det historiske stoffet, med dybde og med grundig dokumentasjon. Han hadde en egen, ivrig evne til å spore opp kilder, opplysninger og illustrasjoner for bruk i bøkene, som fikk et merkbart løft i hans tid som redaktør, ikke minst ved hans egne artikler.

   Erik Carsten Holm var født sommeren 1940, og vokste opp på Gullaug, med realskole og gymnas i Drammen. Etter studietid i Oslo, og ekteskap, flyttet han tilbake til Lier i 1974 med kona Anne og datteren Ragnhild, senere ble de fire da Ingrid Margrete ble født. De bodde først på Lille Frydenlund, men flyttet i 1989 inn på Eika, sentralt på Nøste. Erik var også med i kommunestyret for Høyre, i perioden 1979 til 1983.

   Våre tanker går nå til de etterlatte med deres sorg og savn, og med vår takknemlighet for alt Erik bidro med for historielag og bygdetun.

Forrige artikkel:Tre tap og en storseierNeste artikkel:Kommende toppdommer?
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode