Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 1e9ee255b8716feb0e85d7649c6e4ef5

Først til Spiralen

Jens Arne Svartedal vant Hauer'n 2011, med en tid på litt over 2 timer og var suverent best.

Nokså anomymt føk den tidligere verdensmesteren over mål. Verken funksjononærer, de få pressefolk og publikummere som stod og hutret i kulda på Spiralen så tydelig hvem det var i farten. Han var jo også så godt dekket til, nærmest som en ransmann.  Men speakeren slo omsider fast at det var Svartedal og fikk noen kommentarer fra østfoldingen

- Det var så vakkert at jeg fikk lyst til å stoppe ved Vakkertjern. Ingen problemer bortsette fra kulda. Og det var så flotte spor, var Svartedals kommentar. Og han var så suveren at speaker kunne ta seg godt tid før nestemann dukket opp.

Kamerat og den tidligere "Hauernkongen", Arne Sand fra Lier, kunne ikke en gang gi sin gamle kamerat fra juniorlandslaget på 90-tallet pes i løypa. Arne lå hjemme med omgangssyken, i følge bror Hans Erik Sand. Hans Erik var ikke fornøyd med sitt løp. - Jeg var tom ved Eiksetra, sa han og mente at det nok var et bevis på at han har fått for lite mengdetrening. Men Hans Erik lover at det skal bedre seg mot Birken.


De to som kom nærmest Svartedal; Erik Veraas Larsen, ikke ukjent kajakkpadler fra Flekkefjord og Lars Petter Stormo, også allsidig uttøver som representerer Oslo Team Sportslager.

Anette Johnsen Hundere fra Asker Skiklubb var raskeste kvinne i årets Hauern. Hun har trent mye i Vestmarka og var svært fornøyd med dagen. Som for mange andre var dette en gjennomkjøring før Birken.

Liernett kommer tilbake med mer senere

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode