Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 334aaa0f9e5bd7741d9099933100704f

Suveren i Norgescupen

Det ble nok ei knallhelg for unge Tor-Erik Wam fra Baneveien i Lier.

På lørdag ble tredje runde i Norgescupen i ATV kjørt,  denne gang i Molde.

Molde Motorbane er en arena Tor-Erik trives veldig godt på. Dette er en bane med veldig mange hopp, og jo større hopp, desto bedre i følge Tor-Erik selv.

Tidskvalen gikk som den skulle. Tor-Erik satte dagens beste rundetid med en margin på 4 sekunder ned til nestemann. Tor-Erik tok deretter fram løps-ATV nummer to for å se hvem som fungerte best. Det skilte kun en fattig hundredel på rundetidene, så det var bare å velge den som han følte for.

Starten gikk i første heat, og Tor-Erik var nummer to ut i første sving. Etter en kjørt runde var han forbi og opp i teten. Deretter var det bare å kjøre sitt eget løp. Luken ned til de andre førerne ble bare større og større. Da løpet var ferdig kjørt hadde han vunnet med et minutt.

Andre heatet startet enda bedre enn det første. Her tok han starten og var førstemann inn i første sving. Etter en runde ledet han med fem sekunder ned til andremann. Og herfra gikk det akkurat som i det første heatet, forspranget ble bare større og større. Da målflagget vaiet var han igjen ett minutt foran neste fører.

Men to heatseire på samme dag kunne "guttevalpen fra Lier" (som speakeren kalte ham) igjen klatre øverst på pallen og motta den gjeveste prisen.

Tor-Erik har nå vunnet alle heatene i Norgescupen hittil i år. Det gjenstår ett løp i serien, og det arrangeres på Jevnaker om fjorten dager. Men det er ikke tid til å hvile mellom slagene, for allerede neste helg stiller Tor-Erik til start i den femte runden av det danske mesterskapet.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode