Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 473d74408e69e4187dcd740249bfd3d7

Bronse sammenlagt

ATV-kjøreren Tor-Erik Wam var sånn passe fornøyd med plasseringen etter årets første norgescupløp på Jevnaker, men han ledet klart i det første heatet før et uhell oppstod.

Tor-Erik og teamet synes alltid det er spennende med det første løpet på sommerføre, både for å teste ut egen form og ikke minst formen til konkurrentene.
Været var bra. Litt kaldt, men sola skinte innimellom.
Under treningen gikk alt på skinner. Alt stemte med både sjåfør og sykkel. Tidskvalifiseringen gikk greit den også, med 2. beste tid som resultat.
 
Da startskuddet gikk for det første heatet, kom Tor-Erik ut som nummer to. Han la seg i ryggen på førstemann og lå der i ca. to runder før han fant et passende sted å hoppe forbi. Da dette var gjort, var det bare å sette inn et gir til for å reise fra føreren som lå på annenplass. Det gikk ikke mange rundene før Tor-Erik hadde en ledelse på rundt 20 sekunder, og alt så ut til å skulle gå veien.
 
Slik ble det imidlertid ikke. Kjedet hoppet plutselig av, og Tor-Erik ble stående i en sving. Kjedet var såpass deformert at de drøye 20 sekundene snart var spist opp. Tor-Erik klarte til slutt å kjøre inn til en 8. plass i dette heatet. Da han kom inn og pappa Torbjørn Wam fikk se hva som var galt, tok han umiddelbart på seg skylden. Dette var en mekanikerfeil.
 
Feilen ble rettet opp, og Tor-Erik var klar for heat nummer to. Her fikk han en litt dårligere start og kom ut som nummer fire. Men før første rundte var kjørt, lå han som annenmann. Et stykke ut i runde to lå han nok en gang i teten. Også i dette heatet økte han fort forspranget til 20 sekunder, og der ble han liggende helt til mål.
 
Sammenlagt ble det bronseplass. Tor-Erik var sånn passe fornøyd med det, men han fikk bekreftet at både kropp og ATV er der de skal være foran resten av sesongen.
 
Nå er det bare å lade opp til neste norgescuprunde, som kjøres i Molde om tre uker.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode