Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 084fa36cbc3af0b14cf41761635a681e

Terrastate har blitt mer hårete!

Bandet Terrastate fra Sylling og Tranby opptrådte på Lier rockeverksted i går kveld. For oss som har fulgt dem ei stund, fremsto de som mer kompakte, og leverte en hårete opptreden.


Rolf Åge Kristiansen

Alle band ville fremstå som gode, med en trommeslager av Erik Fossen Nilsens format. Rolf Åge Kristiansen (gitar) og Sindre Bergan (bass), henger ikke etter de heller. De spilte kompakt og tungt.


Sindre Bergan

Bandets store svakhet, slik jeg ser det, er at de spiller litt kjipe coverlåter. Det funker best når de spiller selvkomponerte ting, eller som i går flesker til med litt Iron Maiden. Puddelrocken er død gutter, vi skriver 2003.


Rolf Åge

Bandet har hatt problemer med å skaffe frem vokalist. I går kveld var det Erik som fikk prøve seg. Det klarte han bra, så bra at han sikkert får fortsette. Det viser seg at det ikke er så langt fra problem til løsning – Rolf Åge korer også bra, og vokalen er plutselig blitt en av bandets sterke sider. Nå venter vi på Sindres sangdebut.


Erik Fossen Nilsen

Guttene i Terrastate har etter hvert blitt autoriteter på sine instrumenter. De har tatt steget fra å være læregutter, og fremstår nå som noe av det beste innen rock i Lier. De er litt eldre, litt tøffere, litt mer samspilte og mye mer hårete.

Forrige artikkel:Nye lenker på Lier- nettNeste artikkel:BLUESKONSERT!
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode