Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: da9fadfcb579b6fa849103af9c1147a7

Juletradisjon

1. juledag holdes en tradisjon ved like da de unge rockerne i Shoot the Breeze varmer opp for Dirty Deeds på Mjøndalen Gjestgiveri.

1. juledag blir det rock n roll for alle penga på Mjøndalen Gjestgiveri. I år som i fjor er det konsert med AC/DC tribute bandet, og det er de unge Hokksundrockerne i Shoot the Breeze som står for oppvarmingen.
Det unge Hokksundbandet er for tiden aktuelle med nytt materiale, og 9 av bandets nye låter, samt en god del av bandets gamle låter, ligger for tiden på deres hjemmeside www.shootthebreeze.no tilgjengelige for nedlastingen. Bandet håper så mange som mulig stikker innomhjemmesiden, for basert på anmeldelser og tilbakemeldinger fra lytterne, vil bandet utpå nyåret velge ut fire låter som kommer til å ugjøre en EP, som skal brukes i satsingen videre.

Soon, en av deres gamle låter ble også forrige uke trukket ut til å være på soundtracket til en DVD som slippes av Norges Bandyforbund. DVD'en er en informasjonsvideo om Innebandy, Norges raskest voksende sport, og andre artister som bidrar med musikk på DVD'en er Surfrosa, CC Cowboys og finske The Rasmuss.

Siden oppvarmingsjobben 1. juledag i fjor har Shoot the Breeze oppnådd mye. Spilletid med to låter på Sky Channel Radio i England, Showcase på Smuget i Oslo og supportgig for CC Cowboys er litt av det de har fått med seg i løpet av 2006, dette i tillegg til at de fra før av har konsert på Klubbkvelden til Øyafestivalen å vise til.

Men, 1. Juledag på Mjøndalen Gjestgiveri, som i fjor trakk ca 400 tilskuere, er ikke eneste muligheten til å få med seg de unger rockerne i jula. Bandet skal også spille på Julerocken på Union Scene 28 desember. Dette arrangementet er også en tradisjon, men det er første året Shoot the Breeze deltar.
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode