Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0025e3b56a93f83381d1a3f776e5dfb1

Gjenforent med sin mor

Andre juledag ble en stor dag for en familie fra Burundi. Etter snart tre års atskillelse ble åtteåringen Jibril gjenforent med mamma Saidati.

Livet har vært vanskelig for både mor, Saidati Nibigira, og sønnen. For to og et halvt år siden døde Jibrils far og Saidatis ektemann etter kort tids sykdom. I all hast reiste Saidati til Norge. Hun fikk si farvel til sin mann. Men det skulle ikke bli lett å bli gjenforent med den lille gutten. Han måtte bli igjen i Burundi hos venner, da hun måtte reise med en gang.

Hun har hatt god støtte i sin svoger hele tiden. Familiesamholdet ble styrket da svigermor fikk innvilget opphold i fjor. Og da Saidatis og Floriberts kjæresteforhold resulterte i at ei nydelig jente ble født før jul, var det en ekstra flott julegave. Men enda en stor julegave fikk familien, da den kunne reise til Gardermoen og motta Jibril andre juledag.

Trass i krig, savn og sorg, ser nå familien positivt på framtida. Floribert har lenge hatt fast jobb i Lier Drift som rørlegger. Floriberts sønn Emry er en aktiv fotballgutt i IF Liungen. – Nå skal jeg være treneren hans, sier han og ser bort på fetter og halvbror Jibril. Emery har selvsagt allerede hatt med seg Jibril på aketur. Og det er godt for Jibril å ha ”storebror” på Hegg skole når han begynner på ny skole i et fremmed land med et fremmed språk på mandag.

Og hele familien gleder seg over den lille ”prinsessa” i familien, lille Allia
Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode