Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 8f1785c4491e1f6e90805035fd5be1a5

- Reddet Liers ære

Det sier pappa Jostein Spangen Hoset om sønnens siste svar i familieprogrammet Amigo Grande.

Sammen med farmor Tove Spangen deltok de i det populære familieprogrammet i beste sendetid i går kveld.

- Etter at jeg falt ned i det sorte hullet sørget Oscar for at vi vant, forteller Jostein. Premien ble på 5000 kroner som kan brukes i et Badeland.

Det var Oscar (11) som før nyttår tok initiativet til å melde på generasjonslaget fra familien. Pappa Jostein og farmor Tove Spangen (68), pensjonert flyvertinne fra Norwegian, og Oscar, snart sjetteklassing ved Hegg skole ble plukket ut til audition i mars. - Det var spørsmål som i Tv-programmet og vi ble testet på om vi kunne underholde, sier Jostein og ler litt. Mange kjenner han som en uhøytidelig mann, både som aktiv politiker for noen år siden og som speaker på det årlige Heggrennet. - Du skjønner hvem jeg har arvet det humøret fra, sier han. Tove var slagferdig og ledig i sin opptreden på Tv, det kunne nok de fleste se. Hennes popularitet viste seg, da tidligere mannlige kolleger dukket opp i programmet.

Opptakene

Den 15, mai besøkte et Nrk-team Lier. Det ble gjort opptak fra kl 10 til klokka 16. - Vi var helt utkjørte, da vi var ferdige med opptakene, sier Jostein Hoseth som legger til at han er svært imponert over hvor proffesjonelle Nrk er.

I programmet ser vi Oscar turne og slå hjul foran Lier rådhus. Oscar er aktiv med i Tranby Turn. - Det var ikke vanskelig, jeg er langt mindre nervøs når jeg skal vise hva jeg kan i turn enn da vi skulle gjøre opptaket. Men nervøsiteten forsvant fort da de var i gang, innrømmer Oscar. De hadde med seg en stor heiagjeng på ca 30 personer, medelever fra Hegg skole, og flere fra familien Spangen/Hoseth. Det har vært litt vanskelig å holde dette hemmelig så lenge, men klassen og familien visste resultatet. - Men vi fikk ikke lov til å fortelle om resultatet til noen journalister, sier Oscar.

Nå reiser familien på ferie til Arendal. - Der er det fint å bade, men det er ikke noe Badeland der, sier Oscar. Derfor venter de med å bruke premien på 5 000 kr.

Det ser litt dramatisk når Jostein (i likhet med andre) faller ned under scenen. - Men vi faller mykt på noen skumgummimadrasser, beroliger Jostein.

Her er reglene for deltakelse:
For å delta må du ha et lag på tre personer fra tre forskjellige generasjoner.
Hoveddeltakeren må være mellom 9 og 13 år, og være på lag med en representant fra sin foreldregenerasjon og sin besteforeldregenerasjon.
Foreldregenerasjonen kan inkludere både tanter og onkler, og besteforeldregenerasjonen kan også være oldeforeldre, grandonkler og grandtanter.

NB. Programmet blir sendt i reprise på NRK3 25. august.

Her kan du se programmet som ble sendt i går kveld: http://tv.nrk.no/serie/amigo-grande

Nrk, Amigo Grande, les mer her: http://nrksuper.no/super/amigogrande/  

Forrige artikkel:Send inn de beste bildene dine!Neste artikkel:Dobbeltseier i Sverige
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode