Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 7086793f6094db3e6c4ef85194725c1b

HLSK at the Movies

Et par hundre tilhørere stilte opp da Høvik og Lier skolekorps (HLSK) onsdag kveld holdt sin årlige showkonsert, i år med tittelen ”HLSK at the Movies”.

Det var med andre ord filmmusikk som sto på programmet, og hovedkorps, juniorkorps og aspirantkorps marsjerte ned på scenen i Høvik skoles aula mens de fremførte den snart 100 år gamle ’Colonel Bogey March’, som ble verdenskjent gjennom filmen ’Broen over Kwai’ på 1950-tallet.

De tre korpsene marsjerte ned på scenen mens Colonel Bogey March ble plystret og spilt.

Deretter fulgte filmmusikk fra 1950-tallet og fremover, samt – uten referanse til noen film –Ode an die Freude fra sluttsatsen i Beethovens niende symfoni.

Programmet var lagt opp slik at alle de tre korpsene fikk vist hva de kunne, noe også en rekke solister fikk mulighet til.

Hjemmebakte kaker er alltid populært i pausene og - som på bildet - før konserten.

I pausen underholdt Høvik barne- og ungdomsteater, mens saft, kaffe og kaker gikk unna ved serveringsdisken bakerst i aulaen.

Både for musikantene, som fylte scenen, og foreldre og slektninger, som trolig utgjorde hovedtyngden av publikum, ligger det betydelig innsats bak en slik konsert. Den er en ildprøve for utøvere som kanskje står på scenen første gang. De har, slik det ble sagt da Tranby Skolekorps jubilerte for ikke lenge siden, valgt en hobby som de vil kunne ha glede av hele livet.

Forrige artikkel:Eiksetraområdet bestNeste artikkel:Fortsatt utrygg søndagsparkering på Heggtoppen
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Onsdag 6. april 2011 23:27: aase fælth
Flott aften for oss alle, musikanter, foreldre, venner, familie, kultur intresserte og andre!! Herlig å se at korps ikke bare spiller marsjer, men nydelig nyere og gamle fengende sanger. Flott måte å vise at aspiranter, juniorer og hovedkorps virkelig kan samarbeide! Gleder oss allerede til neste konsert med dette flotte korpset!! Kjempetøffe pirater!!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode