Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 0fd5d13268fdbd59766e94c41429ee84

St. Hallvard vgs-forestiling

Tre år på dramalinjen ved St. Hallvard er i ferd med å ende sine dager. Det var en lystig gjeng som møttes på skoletrappen høsten 2001 og den samme gjengen er nå i ferd med innspurten av sin storproduksjon som skal markere slutten på tre flotte år.

Valget av stykket har falt på farsen ”Du kan ikke ta det med deg” av Moss Hart og George S. Kaufmann oversatt av Johan Borgen. Stykket handler om en litt merkelig familie i 1930årenes USA. Bestefaren er husets kloke hode den samlende hånden, moren i huset skriver på skuespill, eller maler eller gjør andre kunstneriske ting som faller henne inn. Faren i huset er i ferd med å lage fyrverkeri for salg under 4.juli feiringen. Den eldste datteren er ivrig opptatt med å øve ballett eller lage konfekt, og hennes mann hjelper henne med musikken og er ellers en ivrig hobbytrykker med eget hustrykkeri. Den yngste datteren er øynene utad. Hun har forelsket seg i sønnen til den fornemme sjefen hennes og er opptatt av at kjæresten ikke må se familien som den virkelig er – det ville være for flaut. Endene møtes og trådene samles når den fine familien Kirby dukker opp hos familien Sycamore en ganske alminnelig aften – enden på denne visa blir noe ganske annet en alminnelig. Vil de to elskende få hverandre til slutt på tross av familienes motsetninger?

Bak denne historien finner vi skjebner og mennesker som har en unik evne til å glede seg over livet og de små tingene som hverdagen bringer – en familie og et stykke til å bli glad i.

Elevene i 3drama har selv hatt ansvaret for alt som produksjonen har bestått av. Dette innebærer blant annet markedsføring, kostymer, kulisser, rekvisitter, økonomi og regi.

Vi ønsker virkelig å vise folk hva vi har lært disse tre årene, og forestillingen som nå ligger foran oss er et produkt vi er veldig stolte av.

Mer informasjon om forestillingen og skuespillerne, er tilgjengelig på http://dukanikketadetmeddeg.cjb.net Vi spiller følgende datoer: Fredag 26. mars kl. 19:00 Lørdag 27. mars kl. 14:00 & 18:00 Søndag 28. mars kl. 17:00 Med vennlig hilsen, 3 drama ved St. Hallvard videregående skole

Forrige artikkel:Sylling sangkor 30 årNeste artikkel:Vigdis Hjorth tilbake på Tranby bibliotek.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode