Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 60a76ba6543e1cce16dd6da514760c3d

Nøktern og ambisiøs

- Det hjalp på selvtilliten, sier Thomas Sørum etter tre scoringer i gårdagens kvalifisering til Mesterligaen. Se intervju med han her.

Som mange vet, selv når idrettreportasjene har fokus på OL i London, vakte det oppsikt da liungen Thomas Sørum viste fremragende scoringsegenskaper mot det polske laget Slask WroclawOlympen i Helsingborg i går kveld.

Liungen med fortid i både Strømsgodset  og FK Haugesund, var en populær mann i Helsinborg i går. Det ble  rakst suksess med både cup og seriemersterskap for helsingborg IF i fjor. - I år har det gått  litt tungt. jeg er egenltilg litt oversaket over at jeg har fått så mye spilletid i år, sier Thomas til Liernett i dag. - Det er naturlig at det blir en sirkulering i mannskapet med så mange kamper, sier han etter en lett treninsøkt med sykling og uttøyinger sammen med lagkameratene i dag.

Thomas er godt fornøyd med Åge Hareide. - Han er blieder og mer jovial enn det jeg har oppfattet han vi media.

Det er blitt mange hyggelige hilsenener via SMS fra slekt og venner siden kampen i går. Ferien på hjemgården ble kort i år. Men han følger godt med i det som skjer i Norge. Han røper at det er blitt familieforøkning i år. Nå er det tre små gutter i familien.

Thomas venter spent på trekningen i morgen. Da får vi navnet på motstander i siste runde. Som han sier i tv- intervjuet, understreker han at laget må heve seg om klubben skal nå Mesterligaen.

- Det kan bli en lang sesong i år, sier han. Det kan bety at vi får oppleve å se Thomas spille Mesterliga med Helsingborg.

Her kan du se intervjuethttp://www.hif.se/

Forrige artikkel:Målfest på StoppenNeste artikkel:En hyggelig uke i Falkøping
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode