Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: de92fb864cab125a0845c91091def9c7

Forventer mye spilletid

- Jeg er hentet til Haugesund for å spille på førsteelleveren, så nå er det bare å gripe sjansen, sier Thomas Sørum etter den raske overgangen ---

- Det har vært en slitsom dag med kontraktskriving, helsesjekk og Tv-intervju på lokal-tv, sier Thomas. – Jeg holdt faktisk på å ikke rekke flyet, sier han, vel tilbake i Lier. – Det er uviktig om jeg spiller i Tippeligaen med Godset eller for FK Haugesund i Adeccoligaen. - Det viktigste er å prestere, understreker han.

 

Nå blir det 14 dager treningsleir i Tyrkia fra 22. februar med vestlendingene, i stedet for La Manga med Strømsgodset.

 

Thomas bekrefter at han visste ikke noe da han snakket med Liernett onsdag i 15-tiden i forbindelse med treningskampen mot Hønefoss. - Men noen timer senere fikk jeg beskjed om å møte på Josteins (Flo) kontor, sier han. – Og der fikk jeg tilbudet. Betingelsene i Haugesund er like bra som i SIF, bekrefter han uten å oppgi detaljer. Det blir litt til og fra inntil han slutter seg til troppen for å reise til Tyrkia. Kona, som er revisor, kommer flyttende først i mai-juni, på grunn av sin fullføring av arbeidsforholdet.

 

Han vil få en noe annen rolle enn i Godset som spilte i 4-4-3-formasjon. Thomas vil bli den ene av to spisser i 4-4-2 formasjon i Haugesund. – De vil nok prøve å få tak en ny spissmakker til meg, bekrefter han.

 

- Fotballinteressen er kjempestor i Haugesundsdistriktet, så her er det er et stort potensiale for det lovende laget, sier han. – Av spillere og trenere kjenner jeg kun Svein Tore Brandshaug, som jeg spilte sammen med i Godset. Men jeg blir nok fort kjent med de andre nye lagkameratene, avslutter en svært så optimistisk liung.  

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode