Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: fa02bd4cec79f1b0ad97ed844e64271a

Må se kampen fra sidelinja

Skaden i hånda hindrer Mads Andrè Hansen fra Tranby fra å spille dagens kamp mot Skeid.

Den løpsterke midtbanespilleren har vært på banen i samtlige kamper for Mjøndalen siden 2006. 
Operasjonen ble gjort for to uker siden, men legen anbefaler at de avventer hva røntgenbildene viser på mandag, før det er klart om han spiller flere kamper for bruntrøyene.

- Hvis jeg spiller og får en ny smell kan jeg risikere varige skader, forteller Mads til Liernett i dag.

Skaden oppstod i vinter. Han ble utsatt for en tøff takling og landet forkjært med venstre hånda. – Jeg kjente en smerte i beinet, men ikke i hånda. Senere kom plagene – men han fortsatte å spille kamper. Man trodde det dreide seg om en forstuelse. Og Mads spilte gode kamper, et par ganger til og med kåret til den beste på Adeccoligaen, har nok de fleste fotballinteresserte liunger merket seg.

I april begynte man å sjekke skaden. Det viste seg at bruddet i noen små bein ikke hadde vokst sammen og hindret blodgjennomstrømning.

I kveld fra klokka 18 på tradisjonsrike Nedre Eiker Stadion, gruer Mads seg litt for å se på. – Det blir spennende. Det blir en tett kamp mellom to nyopprykkede lag.

Spiller Vegard Dokker?
Lagkompisen fra både Lier IL s guttelag for noen år siden, nå sammen i Mjøndalen spiller nok mot Skeid. Men han visste ikke om han ville spille fra start, da Liernett var i kontakt med han i tolvtida i dag –

Vegard har bare ett år igjen på BI. - Det er godt med en god utdannelse, når fotballkarrieren er slutt i 35- årsalderen, sier han.

Han har god kontakt med bror Kenneth som spiller i Odd, Skien. Han gleder seg over brorens suksess i klubben. Men faren, Arne Dokken, sportslig leder i Sandefjord, får lite tid til å følge sønnen i kamp. Men i morgen, 17. mai, blir det familiesamling på Lierskogen. Så da blir det gjensyn med 17. maitoget på Heia skole, der han begynte i 3. klasse etter flyttinga fra Trondheim. Arne Dokken var direktør i Rosenborg Ballklub til 1994.

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode