Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 5fd32886c40bedc1eec207786372d58b

Et prikkfritt arrangement

Liernetts håndballekspert Torbjørn Hauge (på bildet) oppsummerer Sør-Norge Cupen i Syllinghallen

Gutter 14:

Vestfossen – Sandefjord TIF (5-8) 14 – 15:

Sandefjord tok tak i kampen fra start, men Vestfossen kjempet godt for ikke å bli fraløpt. Lagene har møtt hverandre to ganger før sist uke, og hadde hver sin seier.

I andre omgang kom Vestfossen sterkt, utlignet og gikk opp i ledelsen. Kampen tetnet til, og det ble ordentlig spennende på slutten. Men, denne gangen ble Sandefjord for sterke for Vestfossen.

Jenter 16:

Holmestrand2 – Halsen (9-16) 21 – 28:

Halsen hadde ingen problemer med å slå Holmestrand. Det var envegskjøring og full kontroll for Halsen. Sluttresultatet var flatterende for Holmestrand; Halsen kunne lett vunnet med 10 mål til!

 
Gutter 16:

Sandefjord TIF – Halsen (11-9) 25 – 19:

Her var vi vitne til en kamp mellom to jevne lag som kjente hverandre godt gjennom flere serie- og cupkamper. Planene var lagt på forhånd, og Sandefjord avgjorde med godt forsvarsspill de siste 10 minuttene. En velspilt men tøff kamp med mange dueller der Sandefjord igjen trakk det lengste strået.

Jenter 18:

Sandefjord TIF – Konnerud (13-11) 31 – 20:

En kamp som lenge var tett og spennende, men Sandefjordjentene hadde større fart og litt bedre teknisk kvalitet enn Konnerud-jentene, og det avgjorde kampen. Da Konnerud-jentene var tomme for krefter kunne Sandefjord lett kontrollere inn til seier.

 

Gutter 18:

Nøtterøy – Drammen HK (12-20) 21 – 35:

DHK tok kommandoen fra start og Nøtterøy hadde mer enn nok med å henge seg på. DHK underholdt publikum i perioder med et fikst og fantasifullt spill, men da ledelsen ble stor – falt farten og kvaliteten. Da Nøtterøy bare hadde 7 ”friske” og en skadd spiller igjen, skrudde DHK opp tempoet igjen og seilte inn til en solid seier.

 

Kvinner senior:

Skiens Ballklubb – Strømm (9-13) 17 – 26:

4. divisjonslagene Skien og Strømm stod for kveldens roligste kamp. Her gikk det i sakte tempo, og det var få dueller. Ingen ting slo gnistrer her!

Strømm var aldri presset, og jogget seg gjennom kampen med full kontroll på Skiens Ballklubb.


Jenter 14:

Flint – Larvik Turn (7-4) 14 – 13:

En flott avslutning på kvelden der to jentelag viste topp vilje og en kjempeinnsats som nok var bedre enn ferdighetene tillot.

Flint styrte første del av kampen, men jentene fra Larvik sleit seg inn igjen mot slutten. Da kampen var kommet inn i sine siste to minutter var Turn kommet opp på uavgjort og alle belaget seg på ekstraomganger. Men, med ett kort sekund igjen å spille, får Flint straffekast. Kampen avgjøres, og det var vel rettferdigheten som seiret til slutt. Men vi følte med de gråtende Larvik-jentene; de var så nære så nære!

 
Sylling IF gjennomførte et så å si prikkfritt arrangement. Mange folk så innsatsfylte kamper fra klokka 11:00 på formiddagen til klokka 20:30 om kvelden. 7 lag og 98 spillere ga alt i en spennende søndag i Syllinghallen!

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 20. april 2008 10:14: Koenraad
Hehe, Bra jobba Torbjørn
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode