Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 95db0c8ef9bebb5ac74be9945ff8d184

Trimmer som savner jobb

Svaksynte Øystein Tveten (th på bildet) holder seg i god fysisk form som kan brukes på en jobb ---

Øystein liker å trene. Ved hjelp av, blant annet,økonomisk støtte fikk han kjøpt en tandemsykkel. Han fikk også innvilget en fritidskontakt på inntil 16 timer måneden. På grunn av en skade kunne ikke fritidskontakten, Eva Schanke sykle så mye i høst, så Eva tar med Øystein på trimturer til fots på inntil 16 timer uka. Via Drammens Cykkelklubb meldte den aktive sykkeltrimmeren Jan Roger Kristiansen seg. Nå har disse to gutta syklet mange turer Lierbygda rundt i høst. Gutta sykler fra Baneveien der Øystein bor, ofte ned mot Lierbyen, videre over Nøstet og ned til Lierstranda, opp gamle Lierbakkene og tilbake til Egge og Baneveien.  -  Jeg synes det er kjempebra at Jan Roger stiller opp gratis. Han betyr så mye for meg.

- Jeg skulle gjerne ha hatt en jobb å gå til, sier Øystein og sukker. - Jeg kunne godt ha tenkt meg å være hjelpemann på en bil. Øystein var sjåfør og fraktet grønnsaker inn til Oslo, før det svekkede synet stoppet hans yrkeskarriere. (Liernett formidler gjerne kontakt)

Han elsker også å gå på ski. Han har hatt to opphold på Beitostølen, et treningsopphold i januar og et opphold i april i forbindelse med Ridderrennet. Han fullførte tre av fire distanser der.  Nå kan han tenke seg å ta med seg kona på en førjulstur og kjøre opp til Beitostølen for å få med seg stemningen når verdenseliten stiller til start i Verdenscupen i langrenn.

Du kan lese om hans deltakelse i Ridderrennet her: http://www.liernett.no/?artikkel=2477

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode