Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d6b428859b381bf2486192f01c9e5c82

Håper å kjøre World-cup

Karoline Haverstad fra Tranby (helt til høyre på bildet) er en av 13 syklister som er med på Norges første profflag i sykling

De dobbelte juniormesteren på sykkel fra 2004, som representerte Asker Cykkelklubb tidligere, skal nå kjøre for Ullensaker Cykkelklubb. Og det er Ullensaker CK som har fått i stand en sponsoravtale med Stavangerfirmaet  Hitec Products. Forløpig garanterer firmaet for 75 prosent av utgiftene. Budsjettet for kommende sesong er på cirka to millioner kroner, ifølge Aftenposten.

- Men støtten vil nok øke en del, sier Anders Haverstad, Karolines far til Liernett i kveld. Anders er med i støtteapparatet. - Laget vil få støtte til, blant annet, fritt treningsopphold på fjellet i januar, sier Anders.

Karoline, som i en årekke også har vært en god skiløper, bekrefter at langrenn er en stor del av treningsforberedelsene ved siden av spinning. Ikke unaturlig, siden hun er bosatt på Lillehammer. - Jeg trener seks dager i uka, sier hun til Liernett  i kveld.  Hun ser fram til å satse skikkelig på sykkelsporten etter både sykdom og skade de siste årene.  - Jeg regner med sykkeltrening enten på Grand Canaria eller på Mallorca på nyåret, forteller hun. Hun håper også at hun får prøve seg i løp, både i Belgia og i Nederland på våren.

Det er tre nederlandske, en svensk, en dansk og åtte norske jenter på laget. "Kaptein" er tidligere skøytedronning Bjørg Eva Jensen. Gullvinneren på 3 000 meter fra Lake Placid vant Norgescupen både på fellestart, gateritt og tempo siste sesong i en alder av 48!

Som 17-åring fikk Karoline gullstipendiet på 11 000 kroner av Norges Olympiske komite i 2002 for  gode prestasjoner både i langrenn og sykling.

Nå jobber hun både i sportsbutikk og i et bofelleskap på Lillehammer.

Forrige artikkel:Godt nyttår! Enig……?Neste artikkel:Romjulsmusikk
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode