Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 08470e8e087ae03ba4811388326b462e

Liung i friidretts-EM i august?

Einar Inge Aasen har ennå sjansen til å delta i EM i friidrett, både på 400 meter og på stafettlaget i Gøteborg. Mandag løp han en meget god 3. etappe i Belgia.

Einar Inge løp som kjent bra også under Bislett Games. Han mangler ennå noen tideler på å klare EM-kravet. Det gjør også Norges lag på 4x400 meter stafett. Men i går løp liungen meget bra på 3. etappe i Belgia, da Norge slo både Belgia, Nederland og Tsjekkia.

www.friidrett.no kan du lese mer om utviklingen til Einar Inge og de norske uttøverne fram mot EM i Gøteborg. Her kunne vi lese følgende fra stafetten i Belgia:
Morten Sand gjorde en meget god første etappe og gav Magnus Husby Rostad pinnen med ledelse på Nederland. Magnus hadde fått i oppgave å holde rygg på Nederland og bremset og lot derfor dem gå opp for ikke å kjøre seg tom og bli fraløpt. Magnus løste lojalt oppgaven. Herfra og inn sto det bare mellom Norge og Nederland. Einar Inge Aasen overtok pinnen i rygg på Nederland, han lå i ryggen til det var 100 m igjen, da fosset han forbi til publikums begeistring og fikk fem meter på den manøveren. Med fem meters forsprang og en antatt bedre løper i ryggen la Kristoffer Nyhuus ut på siste etappe. De fem metrene ble fort til 2 og så holdt det seg slik til oppløpssiden. Kristoffer ville ikke gi fra seg teten og førte Norge til seien med 6 hundredels margin. Et taktisk meget godt gjennomført løp og seier over Nederland som har ambisjoner i EM. Konsekvensen av en taktisk seier var at gutta ikke var helt fornøyd med slutttiden 3.10.22, men av og til må man glemme det metriske tallsystemet og glede seg over å komme først i mål.

Forrige artikkel:Liernett videoNeste artikkel:Uhelbredelig romantisk.
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode