Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 49c7ec4ad76c3c128da63b11db2b0710

Hvem vinner spurten?

Det er satt på spurtpremie når verdenseliten i Glava Tour gjennom Sylling på 17. mai.

Syllings vaktmannskaper er klare for ta i mot verdenseliten på sykkel som vil passere tettstedet ved Holsfjorden i morgen cirka kl 14.30.

Utafor tettstedets nærbutikk er det markert med en tydelig hvit strek, så her vil det bli kjørt fort i tet. 14 spillere fra seniorlagene i Sylling har satt opp gjerder. - Fotballgutta vil også være vaktmannskap i morgen, forteller leder Inge Skjeggerud.
De vil stille i gule vester. Vaktene vil stå langs veien fra skolen og opp til butikken og sørge for at ingen andre roter seg ut i veien imellom første og siste bil i kortesjen.

- Vaktmannskapet møtes på trappa til barneskolen senest kl 14.00 for gjennomgang og for å komme seg på vår plass langs veien innen 14.15, sier Skjeggerud. Han regner med at det hele tar ca 30 minutter.
 
2. etappe i morgen 17. mai fra Oslo til Drammen starter kl. 13.30. Distansen er på 163,3 km. Syklisten kjører over Øst- Modum, via Vikersund før de setter kursen for Drammen.

Vaktmannskapenes oppgaver
Vaktsjef Inge Skjeggerud har på vegne gutta på seniorlagene i Sylling fått tydleig instrukser om å være pålitelige, høflige og hjelpsomne mot alle typer publikum og tarfikkanter,

Vaktmannskalpet skal også gi god informasjon til dem de møter, og sørge for sikker passering for dem de tillater å krysse over løypetraseen.
Det skal også rapporteres for farlige hendelser eller annet som du opplever som viktig til din lokale vaktsjef.
Ulykker varsles umiddelbart – også til rittets sikkerhetssjef.

Lars Petter Nordhaug, som sammen med Edvald Boasson Hagen sykler for britiske Sky Pro Cycling, tror de norske lagene vil hevde seg godt i GLAVA Tour.
―     De norske rytterne kommer til å være toppmotivert og har spisset formen inn mot dette. Jeg er helt sikker på at de norske lagene og rytterne kommer til å bite godt fra seg. GLAVA Tour er et fantastisk utstillingsvindu for dem, mener Sky-syklisten.


De øvrige etappene ser slik ut:
3.etappe fredag 18. mai Lillestrøm – Elverum kl. 13.30 180,7 km
4.etappe lørdag 19. mai Hamar – Lillehammer kl. 13.10 195,0 km
5.etappe søndag 20. mai Gjøvik – Hønefoss kl. 11.45 171,8 km

Forrige artikkel:Dødsulykke på VestsideveienNeste artikkel:Må enda flere dø i trafikken?
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode