Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 41a7b57158024adb69e0fde78e1b0b5c

Lier Rundt

Denne helgen arrangeres Liers morsomste sykkelritt

Denne helgen arrangeres sykkelrittet Lier Rundt. Da samles et knippe av Liers mest ivrige hobbysyklister for å få svar på hvem som er raskest rundt Lier på offroadsykkel med knastedekk. Det er fjerde gangen dette noe uhøytidelige sykkelrittet arrangeres. Lier Rundt er foreløpig et venneritt med begrenset adgang.

Les mer om sykkelrittet: http://www.lierrundt.no

Fredagens prolog
Fredag blir det en innledende prolog på Lyngåsbanen. Første start er kl 19.30. Arrangementskomiteen gjør oppmerksom på at det ikke er mulig å kjøre bil helt ned til banen, men at det finnes begrenset parkering oppe ved veien. Samkjøring anbefales, eller rett og slett en rolig sykkeltur som oppvarming.

Lørdagens løype
Selve sykkelrittet er lagt til lørdag, og har start og mål på Kors Valle (ved Kjellstad). Løypa går så videre gjennom Lierbyen, Ringeriksvegen til Sylling, Vestsidevegen via Tronstad tilbake til Kors Valle. Totalt 37,6 kilometer.
Nevneverdige høydepunkter:

Det kjempes om å få ikle seg den ærefulle gule vinnertrøya (bæres i rittet av fjorårets vinner) samt den grønne spurttrøya, som det kjempes om i den innlagte spurten utenfor SPAR Holsfjorden i Sylling. Den som vinner fredagens prolog på Lyngåsbanen bærer Prologtrøya under rittet i morgen, opplyser Halvor Mørk i arrangementskomiteen.
I år blir det spennende å se om Lier Rundts dominerende syklist Ole Jakob Strømme Hansen kan slås. Han har vunnet de tre tidligere utgavene av Lier Rundt, og vil i første rekke utfordres av Petter Hodt Bjerke og Henrik Backe Langum. Den grønne trøya bæres i år av Tor Harald Johansen, forteller Mørk.

Forrige artikkel:Godt Nett-ÅrNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Fredag 18. august 2006 23:38: M@rtin
Jøss, for en morsom gjeng. Disse må dere skrive mer om.
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode