Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: d872fee7835d62a42bc2dac236ba2e22

Svangstrand Beach Vannland

Denne helgen trenger man ikke dra til sydligere strøk for å oppleve strandaktiviteter og få sand mellom tærne.

Lørdag 3. juli arrangeres barne- og familiefesten JordbærEventyret for tredje år på rad i Sylling. JordbærEventyret 2010 bygger på de samme solide grunnprinsippene som tidligere år.
- Vi skal levere varige, deilige sommerminner, forteller en entusiastisk eventyrsjef Trond Lossius Hellum.

Det var en gang ...

Årets eventyr starter på Jordbærgården like ved Sylling kirke. Her får store og små eventyrere møte store og små dyr, og jordbærkongen Simen Myhrene frister med friske jordbær fra åkeren. Og på eventyrstien ned mot Svangstrand møter man kjente og kjære eventyrskikkelser.

For å komme seg fra Jordbærgården og ned til Svangstrand må man også gjennom Trollskogen. Her finnes det store og små utfordringer, og for å lure trollene kan det være en fordel å kle seg ut som troll selv. En trollhale og litt trollsminke gjør underverker!

Når man kommer ut av Trollskogen og Holsfjorden åpenbarer seg kan man trekke et lettelsens sukk. Men ikke så raskt, for der venter nemlig heksene! Men har man samlet nok ingredienser til heksegryta deres får man fri passasje videre. Er man heldig får man også skyss av Gråtassen.

Norges største vannspreder

I sydenden av Holsfjorden ligger Svangstrand, med sine 600 meter lange strandlinje. Men for store og små badegjester byr ikke Holsfjorden på nok utfordringer. I tillegg til to store vannsklier har JordbærEventyret i samarbeid med lokale aktører laget hva de mener er Norges største vannspreder for barn, som en krone på verket. Deler av Svangstrand vil også bli sandlagt, og det vil bli satt opp skiftetelt for badegjestene.

- JordbærEventyret lover en garantert fuktig opplevelse, sier eventyrsjef Hellum.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode