Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 626c24a235b1858a7e6ed095458296fe

Jordbærplanter ble flyttet

- Vi flytter 6000 planter hit, sa Jordbærkongen Simen A Myhrene i spissen for en dugnadsgjeng for JordBæreventyret gjorde jobben på jordet ned mot Svangstrand i dag.

Liernett ble invitert til den spesielle flytteaktiviteten. Vi traff (f.v. på bildet) Richard Thorsrud, Christer Beiermann, Fredrik B. Trolsrud, Andreas og Simen A. Myhrene, og Roar Bogerud i ferd med å gjøre unna ei økt før Simen hastet av gårde for å rekke fotballkamp med datteren.

Før han drar avgårde gir han uttrykk for en optimisme før årets eventyr. - Jeg tror nok vi kan tilby mer modne bær i år, når festivalen blir arrangert noe senere på sommeren.

I en kort pressemelding forfattet av Roar Bogerud står det:
- Årets JordbærEventyr nærmer seg med stormskritt. For 5. gang inviterer vi store og små på Østlandsområdet til sommerens friskeste opplevelse. Årets Eventyr er satt til lørdag 7. juli. Da håper vi Jordbæråkeren til Jordbærkongen Simen Myhrene bugner av de friskeste, røde herligheter. Nytt av året er at vi faktisk i dag flytter en av jordbæråkrene fra Jordbærgården ned til stranda. Vi ønsker å gjøre tilgangen på de røde, søte bæra enklest mulig for de besøkende.
Det er ikke måte på hva Jordbærkongen og hans undersåtter i Sylling gjør for å friste store og små til en Eventyrlig smaksopplevelse i sommervarmen den 7. juli, godt assistert av en rekke, spennende aktiviteter.
Nytt av året er at Egal teater viser Karius og Baktius-forestilling på stranda kl 1100-1300 og 1500. Nytt av året er også en ekte prinsesse-skole. Her inviteres 4-8 årige jenter til en ekte prinsesseopplevelse. Prinsesse Korona vil ta imot de små prinsesse-emnene ved inngang til prinsesseteltet. På skolen skal de lære å vinke, hilse, neie, klappe, trampe, plukke og spise jordbær uten å få trutmunn, og man avslutter med å gå på den røde løperen frem til podiet mens man vinker til sidene.

Forrige artikkel:Av veien i SigdalNeste artikkel:Sommermørket senker seg over Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode