Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c740adb93b0c41d053bbda52439a47d2

Trøkk av ypperste klasse

Det lover herrelandslagets hovedleder, Roar Bogerud (th) fra Sylling, i en fersk rapport til Liernett før kveldens kamp mot Danmark i Drammenshallen

Snart braker det løs.
Ja, nå er det like før første kamp i Euro 08. Norges første kamp er i Drammenshallen torsdag kl 1915. Opp imot 5000 mennesker kommer til å være inne i hallen. Jeg kan love at det blir trøkk av ypperste klasse.
Siden jeg lagde den siste kommentaren har jeg vært opptatt med å gjøre meg klar for en og en halv ukes permisjon fra jobben og hjemme. I helga var jeg i Trondheim og Lillehammer og fikk med meg de siste kampene opp mot EM-start.
Som Gunnar Pettersen sier, dette er foruroligende bra.
Det kan sikkert slå begge veier, det er alltid bra å vinne, det gir selvtillit. Men det å vinne treningskamper betyr ingenting.
Så som jeg skrev i forrige kommentar, "time will show".

Idag har laget vært på trening i Drammenhallen og ikke minst vært hovedgjester i forbindelse med TV2s direktesendte åpningsshow. På meldinger fra noen av dere som satt foran TVen og så på, så var det et bra program. Ikke minst fantastisk reklame for Drammen og den idretten vi er så glade i.
Etterpå var jeg på Drammensordførerens mottakelse i forbindelse med åpningen av den nye gangbrua over Drammenselva.

Mine oppgaver idag har hovedsaklig vært å representere Norge på "teknisk møte". Der får vi informasjon om lover og regler, selve arrangementet, antidoping-rutiner, (en fra hvert lag blir trukket ut til dopingtest 20 minutter ut i andre omgang i hver kamp )vi får vite hva som blir dommerfokus og ikke minst bestemmer vi draktfarger. Det tok faktisk over en time å bli enige om draktfarger selv om vi bare er fire lag som skal spille.

Resultatet imorgen, sier du, ja, det tør jeg ikke tippe. Kampen er etter min mening helt åpen. Jeg har egentlig større tro på at vi slår Russland enn Danmark.
Men seier over Danmark, jeg tør nesten ikke tenke tanken, det hadde vært stort!!!

Lykke til, gutter!

Roar Bogerud

 PS: Roar vil komme med flere kommentar senere under EM, så følg med!  (Lienett-redaksjonen)  

Forrige artikkel:Fare for flomNeste artikkel:- Hold ut, det går bra!
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Lørdag 19. januar 2008 01:35: Sylling
Roar er kongen!
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode