Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 16ac6a6c6719dd24c916c5c3bea86fe2

Mannen bak Marit

Når Marit Breivik (på bildet) forklarer suksessen har Sylling-mannen Roar Bogerud bak laglederbenken lagt mye til rette ---Om noen timer er håndballmannen et stort minne rikere, enten det blir sølv eller gull.

- Jeg har fått så mange tekstmeldinger fra venner i Lier, sa Roar Bogerud  til Liernett etter semifinaleseieren mot Frankrike lørdag kveld. Marit Breivik kan trygt konsentrere seg om det sportslige, når hovedleder Bogerud i kulissene , blant annet, ordner opp med drakter, journalister, samarbeider med arrangører, legger til rette for sponsorer og ikke minst representerer Håndballforbundet i EBH (Det Europeiske Håndballforbundet. - Det er lange dager, røpet Roar på mobiltelefon til Liernett fra hotellrommer. Og han regnet ikke med å være i seng før tidligst i 01-tiden. 
Han røpet at gull- eller sølvfesten for lengst er planlagt. - Nå skal vi møte verdens beste håndballnasjon, Russland, sier han tydelig stolt og glad.
- Jentene har følgende slagord: "Det som teller, er å lede til slutt!", sier mannen som gløder for håndballsporten, enten det gjelder i lokalmiljøet eller på topp internasjonal nivå. Han berømmer Marit Breiviks demokratiske lederstil. - - Men så har han jo Gro som lagkaptein, sier han.

Her er Bogerud fotografert i Syllinghallen før fjorårets VM i Russland. Da var det både resultatmessig og arbeidsessig en langt tyngre jobb for hovedlederen. - Alt har vært lettere her. Vi skjønner jo språket her da, sier Bogerud og ler.

Morgendagens program inneholder blant annet følgende: Kl 0930 Frokost. Deretter individuell eller tilpasset trening. De som ikke har spilt, har lett trening i hall, mens de som spilte semifinalen kanskje går en tur.Senere på dagen blir det kampmåltid med pasta med mere. Etter kampen blir det et nytt kjør for hovedlederen med å regulere intervjuer og samarbeide med presse og TV. Så bilr det med møte med EBU. Endleig utpå kvelden kan han nyte banketten med spillere og trenere. Og denne gangen har han med seg både kone og døtre med på den siste "håndballfesten". Om det skal bli tap er neppe sølv noe stort nederlag -- Minnerikt har det vært uansett!
Forrige artikkel:Fornyet tillit til Ingrid HøgsethNeste artikkel:Liungen-Fløya 2-3(1-1)
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Søndag 17. desember 2006 17:36: ^^,
We are the champions! Sinnsykt deilig å se de siste målene..!
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode