Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 189c542447fd07f885126b4c57857202

- Dette blir stort

Liernett bringer i dag første forhåndskommentar fra hovedlederen til herrelandslaget, Roar Bogerud fra Sylling, før årets håndballbegivenhet i Drammen og i Norge.

- Jeg er ingen journalist og jeg er ingen håndfaglig ekspert på høyt nivå.

Så skal dere lese om lagets prestasjoner og om enkeltspillere, så får dere lese i de andre avisene, se på TV, høre radio eller aller helst, møte opp der laget er, det være seg trening i Drammenhallen (eller en av de andre hallene de trener i) eller på kamp, hvis du er så heldig å ha billett, da!

Men vil dere høre en ”vanlig håndballmanns” betraktninger rundt det å være tett på et prestasjonsteam, så kan du lese min blogg.

Jeg kommer til å skrive kommentarer om mine opplevelser i den heksegryta som håndball-EM sikkert kommer til å bli. Det å få være hovedleder for herrelandslaget på hjemmebane må vel være noe av det mest spennende som en håndball-leder (fra Sylling) kan oppleve.

Jeg var med herrelandslaget til Danmark i Laurits Knutsens cup forrige helg, og skal vi tro de andre lands ledere er vi favoritter til å vinne EM på hjemmebane.

Men når vi leser hva våre egne spillere og ledere sier, er vi ikke det. Vi har ikke vunnet noe i tidligere mesterskap, så hvorfor skal vi være favoritter?

Så når Ulrik Vilbæk, den danske treneren sier at vi er favoritter, så er vel det et ganske kjent knep fra det militære, det kalles avledningsmanøver.

Så får vi bare se etter at de innledende kamper er spilt og poengene er talt opp, hvem som hadde rett. En ting er i alle fall sikkert, jeg og mange håndballfrelste med meg, vi gleder oss, dette blir stort.

Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode