Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 13b32d82cebce5f745b1bd7be8a0a9b6

Aktiv Liernett? For hvem?

Halvannet år etter at Liernett la planene for egne bloggsider for privatpersoner, organisasjoner og politiske partier, er Aktiv Liernett ferdig. Aktiv Liernett (...)

Halvannet år etter at Liernett la planene for egne bloggsider for privatpersoner, organisasjoner og politiske partier, er Aktiv Liernett ferdig.
Aktiv Liernett er for deg som er aktiv i Lier på en eller annen måte, eller for deg som ikke er så veldig aktiv på noen som helst måte. Eller for deg som verken er aktiv eller fra Lier.

Alle kan bli medlem og lage sin egen profil på Aktiv Liernett. Det er ikke noe krav at du er medlem av en organisasjon eller er engasjert i noe som helst. Det er heller ikke et krav at du har noen tilknytning til Lier, og det koster heller ikke noe å bli medlem.

At du oppretter din egen profil på Aktiv Liernett er bare begynnelsen, og mulighetene for hva du kan gjøre blir mange.
Som innlogget bruker kan du blant annet skrive i din egen personlige blogg eller dagbok og legge til bilder.

I tillegg kan vi registrere en "organisasjon" på Aktiv Liernett, hvor du selv og andre brukere på Aktiv Liernett kan skrive i organisasjonens blogg. En organisasjon kan være et idrettslag, et band, en forening eller kanskje et politisk parti. Ta kontakt med oss for å opprette en forening!

Alle organisasjoner på Aktiv Liernett må ha en eller flere administratorer, som kan endre informasjonen om organisasjonen og legge til nye medlemmer eller administratorer. Er du registrert som medlem av en organisasjon på Aktiv Liernett, kan du også skrive i organisasjonens blogg.

Det neste som kommer på Aktiv Liernett er en aktivitetskalender. Vi har som mål at alt som skjer i Lier skal kunne finnes i vår kalender, slik at du til enhver tid vet hva som foregår i lokalmiljøet ditt. Hvilke fotballkamper spilles hvor og når? Hva skjer på Tranby neste helg? Når har det håndballaget sine treninger?

Mulighet til å kommentere bloggene på Aktiv Liernett kommer også snart, akkurat slik leserne våre gjør i artiklene på Liernett. Alle brukere og organisasjoner på Aktiv Liernett vil også få sin egen gjestebok.

Men viktigst av alt er at det er du som bestemmer hva som finnes på Aktiv Liernett.
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode