Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 05bc5bc1c02fcb86a58030ecea59413b

- Opplevd sjikane flere ganger

Flere politikere har opplevd å bli hetset på det groveste på internett. Ordfører Ulla Nævestad sier at hun har opplevd sjikane flere ganger.

Flere politikere har opplevd å bli hetset på det groveste på internett, skriver nrk.no. Stort sett er det på nettaviser i saker hvor politikerne har uttalt seg, at det kommer anonyme kommentarer.

- Jeg har opplevd sjikanerende uttalelser som går på person og utseende, det går overhodet ikke på sak, sier Ulla Nævestad til NRK. Nævestad forteller at hun har opplevd sjikane på flere nettaviser, men at Drammens Tidende er verst.
- Det går på hårfrisyre, klær, om man har for mye sminke eller for lite sminke, og mange andre ting som er helt usakelig.

Geir Arne Bore, ansvarlig redaktør i Drammens Tidende, tar nå grep for å stoppe usaklige kommentarer.
- Om noen uker innfører vi et nytt system som gjør at de som ønsker å delta i debatten må registrere seg med mobilnummeret sitt, sier Bore til NRK.

Ulla Nævestad tok opp dette temaet i sin petit på Liernett sommeren 2006:
En moderne gapestokk

I oktober 2009 endret Liernett sin praksis med artikkelkommentarer, og nå kreves det at man er registrert som bruker av Aktiv Liernett med fullt navn for å legge igjen kommentarer på en del av våre artikler.
Artikkelkommentarer på Liernett

Siden vi innførte artikkelkommentarer på Liernett i 2005 har vi hatt en egen løsning for å raskt luke ut upassende kommentarer. Dette skjer ved at hver kommentar er mistenkelig inntil redaksjonen enten har godkjent eller avvist den, og om en leser rapporterer en kommentar som upassende før redaksjonen har gått gjennom den, vil den bli fjernet fra Liernett umiddelbart. Det er også kun kommentarer som er godkjent av redaksjonen som blir vist på forsiden. Mer informasjon om denne praksisen finner man her:
http://www.liernett.no/informasjon/kommentarer

Forrige artikkel:Dugnad for Lierdagene?Neste artikkel:Fire til Bali
Flere artikler

2022 Sylling Hardcode