Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 56a9cab1557264268cd32f6ae03f0081

Godt Nett-År

Liernett skal bli liungenes møteplass nummer 1

Daglig leder i Liernett ser lyst på framtida. For Svend Asbjørn Sylling er Liernett en interessant og lærerik hobby. Egentlig er han Traffic Manager i VG Nett, der han stort sett arbeider med annonser. I det siste året har han opplevd en kolossal økning i annonsemarkedet.

VG Nett er da også landets største i sitt slag og er i ferd med å ta igjen den mye eldre papirutgaven når det gjelder antall lesere.

Også Liernett har i 2006 hatt stor økning når det gjelder antall treff. - Og det motiverer til å gjøre Liers eneste nettavis enda bedre, sier Svend Asbjørn. Han legger i disse dagene siste hånd på et arbeid som vil gjøre avisen mer interaktiv, mer tigjengelig for enkeltpersoner, organisasjoner og næringsdrivende. - Dette skal bli liungenes møteplass nummer 1, sier Svend Asbjørn. Mer vil han ikke si akkurat nå, men det meste er bare et par tastetrykk unna og utprøves nå internt i systemet.
Utviklingen er forøvrig helt i tråd med hva som nå foregår innenfor media/kommunikasjon. - Ettersom Liernett ikke har store utgifter, er det ikke gjort maksimalt for å kapre annonsører, men interessen for nettavisen er økende ute blant potensielle annonsører. Med en enda mer brukervennlig avis, håper daglig leder at en større del av annonsemarkedet vil tilflyte Liernett.

Avisen vil satse mer på video og også formalisere samarbeidet med en del nettaviser i distriktet. Avisen har god kontakt med RingeriksportenEpostavisen og Eikernytt. Til neste år møtes vi på Liernett.

Godt nett-år

Forrige artikkel:Hevdet seg med glansNeste artikkel:Båndtvang i alle lysløyper
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode