Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3cf3711e9ddb0aa6e3923528c73501ac

Felles driftsselskap?

Dette kan bli en nødvendig organisasjonsform for at klubbene Spa/Bra og Liungen skal få styring på inntekter og utgifter for kunstgressbanen

- Spa/Bra er veldig positive til at det trolig vil bli en løsning med undervarme for kommende vinter. Dette vil gjøre at vi kan tilby flere av våre lag gode treningsforhold på vinterstid, samt at vi slipper å leie bane utenfor distriktet. Det er ikke avklart hvor store de totale kostnadene vil bli, men det er ingen tvil om at det vil relativt bli store utgifter for klubben, men mye vil forhåpentligvis komme tilbake i form av inntekter ved utleie. Vi er i dialog med Liungen om opprettelse av et felles driftsselskap for å styre inntekter og utgifter på banen, og dette vil bli diskutert nærmere mellom Lier kommune og klubbene utover vinteren og våren, sier Martin Wøien Gilhuus, leder i Sparta/Bragerøen IL til Liernett i dag.

Forrige artikkel:Effektivt angrepsspill i èn omgangNeste artikkel:Tinestafetten 2009
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Torsdag 15. januar 2009 14:20: realist
Tror det er lite realistisk å regne med mye utleieinntekter fra kunstgress med undervarme på Stoppen. Markedet begynner å bli dekket, og f.eks banen på Vollen i Asker har mye ledig tid i vinter. I stedet bør Lierfotballen AS gjenopplives. Ved at alle fotballklubbene i Lier går sammen om vinterdrift på Stoppen, vil man kunne få full utnyttelse av treningstiden, til en overkommelig pris for den enkelte klubb.
Fredag 16. januar 2009 15:48: Optimist
på hvilken bakgrunn uttaler du deg om fremtiden i slike mørke vendinger?? V. å legge flere hoder i bløtt vil det skapes ideer om hvordan leieinntektene kan strømme inn. Lokale klubber vil helt klart foretrekke en flott nysmeltet og myk Stoppenbane fremfor å reise til Vollen og andre steder i Bærumsprovinsen.
har ellers lurt på om Spa/Bra og Liungen vil kunne kreve de ansvarlige for den ubrukelige banen,tapte utleieinntekter for vintrerne 08 / 09 ??
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode