Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: c5c1052232953c4503752612e8be2831

Optimistisk fotballeder

- Vi forholder oss til at entreprenøren er sitt ansvar bevisst i forhold til vedtaket i Drammen Tingrett, sier Knut Grothaug i Liungen.

Inntil det motsatte skjer, tror han at entreprenøren tar ansvar og gjør kunstgressbanen på Lier stadion i stand, slik at den blir FIFA- godkjent i august.
For vel en uke siden ble det kjent at utbedringene ikke var tilstrekkelige for å få godkjent banen. Flere uttrykket seg skeptiske (også på Liernett) til det raske arbeidet som ble gjort i mai. Og de fikk rett; banen må nok en gang graves opp. Det blir gjort etter at Liungencupene er unnagjort de to neste helgene.

- Stengningen i skoleferien tror jeg blir uproblematisk for lagene, sier Knut Grothaug. - I utgangspunket ønsket vi at det skulle gjøres i ferien. Og selv om det skulle bli et par ukers forsinkelse utover datoen 1. august, skulle det går bra, mener Grothaug. – Og vi har jo tre utmerkete gressbaner på Lier stadion, i tillegg til Liungbanen, understreker han.

Grothaug er også optimistisk med hensyn til å koble på undervarme 1. januar 2010. Det er ikke på det økonomiske ”skoen trykker”, sier han.
Liungen brukte hele 408 000 kroner på leie av baner i fjor vinter. Og samarbeidspartneren Spa/Bra brukte nok også et betydelig beløp på leie av kunstgressbane.

Du kan lese mer om FIFA (Fédération Internationale de Football Association, den internasjonale fotballorganisasjonen) her:
http://no.wikipedia.org/wiki/FIFA

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken
Flere artikler

2024 Sylling Hardcode