Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 668a1e095574bb3a176778174e207c89

Stortingsrepresentant Trond Helleland på bedriftsbesøk

Stortingsrepresentant Trond Helleland besøkte i dag sveisebedriften SJE på Kortnes i Baneveien. Bedriften har nylig vært omtalt i Drammens tidende, og har sener (...)

Stortingsrepresentant Trond Helleland besøkte i dag sveisebedriften SJE på Kortnes i Baneveien. Bedriften har nylig vært omtalt i Drammens tidende, og har senere fått stor mediaoppmerksomhet.
Initiativtaker og daglig leder er Helge Johansen. Han er tørrlagt alkoholiker, og hans ide går ut på å ansette kun alkoholikere. Gjennom lønnet arbeid og gjensidig støtte skal de klare å holde seg borte fra alkohol. Bedriften har i dag fem ansatte, og de har en imponerende mengde oppdrag i hele Oslodistriktet. Johansen sier at han kan ansette fem personer til med det kundegrunnlaget han har i dag.
Trond Helleland lot seg imponere og kalte SJE en foregangsbedrift som gir muligheter for alle. Han lovet å arrangere et møte mellom Helge Johansen og en del stortingsrepresentanter på Stortinget til høsten med sikte på å finne statlige ordninger som kan komme til nytte for denne helt spesielle bedriften.
Bildet viser Helge Johansen sammen med Trond Helleland og Ulla Nævestad
Forrige artikkel:Skål for de frivilligeNeste artikkel:Nyttårsbilder fra Lier
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode