Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 4424d4ec4f4227d6f0f10ec75cb3b095

Exit Gullaug. Garanti uten verdi!

Aps helseministere og Martin Kolberg har etter tur gitt garantier for nytt sykehus på Gullaug.

Mandag kunne Drammens Tidende fortelle at leder i Buskerud Ap Bjørn Tore Ødegaarden likevel forkaster sykehustomten på Gullaug. Dermed er det kroken på døren for visjonen om nytt sykeshus for somatikk og psykiatri i Lier.

Arbeiderpartiet i Buskerud har nå brutt gjentatte og krystallklare løfter og garantier om nytt sykehus på Gullaug. Det er trist for politikken, men først og fremst trist for Liers innbyggere. Et klarere løftebrudd er sjelden kost - selv i politikken. Det svekker tillitten til politikere generelt og i denne saken tillitten til Ap spesielt.

Stortingsrepresentant Lise Christoffersen nekter å beklage Aps helomvending i sykehus-saken, og forsøker å manøvrere seg bort fra garantiene ved å legge skylden på Helse Sør-Øst. Det holder ikke, og det lukter av partitaktikk. Det må være nok å minne om at Ap har hatt helseministerpostene i hele den rød-grønne regjeringsperioden med anledning til å skjære igjennom i denne saken.

Gad vite hvordan Lier Ap stiller seg til saken? Utfordringen er herved sendt.

Forrige artikkel:Siste julebrev fra MalagaNeste artikkel:Smilte fornøyde
Kommentarer fra leserne til denne artikkelen
Mandag 6. desember 2010 21:29: Ola Nordbyen
Slik er det når stemmesauene bare følger blindt på sine Ap topper og tror på alt de sier uansett hva. Og bondelaget Lier Ap gir hvertfall blanke i hva andre måtte mene eller trenge så lenge de får det de selv er ute etter.

Nå får folk vokne opp av dvalen og faktisk se litt nærmere på alle de fagre ordene og løftene til sine såkalte folkevalgte.
Tirsdag 7. desember 2010 07:44: Torbjørn Berget
Og med dette er det 8 bortkastede år - og med det et ukjent beløp med skattekroner, men det aller værste er nå en uavklart situasjon for psykiatrien, alle er enige om at det er uverdige forhold slik det er i dag, men ingen gjør noe med det. Politikere....
Tirsdag 7. desember 2010 08:59: <span class="kommentator-sensurert">&nbsp;</span>
Denne kommentaren ble ikke godkjent av redaksjonen.
Tirsdag 7. desember 2010 09:01: Velger på vandring
Lier Høyre kan glede seg litt likevel, for sløsingen på Gullaug får den høyrestyrte og kostbare planleggingen av kulturhuset til å bli en peanøtt
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode