Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: dadefb193a0856d9d9364500dcaecef3

Hvem er arrogant?

Replikk til Mathias Dannevig’s innlegg 23. august 2007

Men, Mathias da. Du venter vel ikke å bli trodd på dine antydninger om interne stridigheter i Høyre om veisaken når hele Lier har fulgt den interne drakampen i Lier AP om denne saken. I Høyre har vi hele tiden vært åpne for at de som støttet lang tunnel kunne stemme for denne løsningen.

Dannevig skriver mot bedre vitende når han hevder at utredningen ikke har forhindret finansieringsarbeidet. Buskerud fylkeskommune la dette arbeidet på is i samme øyeblikk som flertallet i Lier kommunestyre vedtok utredning av lang tunnel. Arbeidet var på det tidspunkt svært nær en løsning, og søknad til Stortinget om forlengelse av nåværende bompengefinansiering var nær forestående. Nå er dette toget gått. Det er ikke lenger aktuelt å søke en slik løsning, og vi vil kunne få en opprivende strid om alternativ brukerfinansiering.

For videre å friske opp hukommelsen minner vi om våre innlegg fra kommunestyrets talerstol i enhver veidebatt om RV23. Det vil ikke være noen som bare er vinnere eller tapere uansett valg av løsning. Lier Høyre har hele tiden fremhevet at vi må finne gode løsninger for beboerne – uansett alternativ - det være seg i Sørumlia, Linnes, Gullaug, Engersand, Vitbank, Moserud, Frydenlund, Lierstanda, V. Nøste eller på Reistad.

La oss nå være konstruktive og finne gode løsninger !

Terje Sagvolden (H) og Søren Falch Zapffe (H)

Forrige artikkel:Kunsten å servere gruff i en slurkNeste artikkel:Store forandringer på Liernett
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode