Nettavisen Liernett ble utgitt av selskapet Liernett DA fra 1. januar 2003 til 31. desember 2012.

Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

Redaktør:

Daglig leder:

Redaksjon og administrasjon:

longLasting: 3035a9dc7a1ef96820dff8dddb3f0069

Frp-Knudsen vil ha svar om sykehuset

Ulf Erik Knudsen ber i dag helse- og omsorgsministeren si når det blir avgjort hvor det nye sykehuset skal bygges.

Ulf Erik Knudsen (Frp), som representerer Buskerud på Stortinget, har i dag sendt et skriftlig spørsmål når det kan ventes en beslutning om plasseringen av det nye sykehuset:

"Til Stortingets president

Jeg tillater meg å stille følgende spørsmål til skriftlig besvarelse til helse- og omsorgsministeren: Hvor lenge mener statsråden at Buskeruds befolkning skal vente på avklaring av nytt sykehus?

Begrunnelse: Saksbehandlingen vedrørende nytt sykehus i Buskerud har nå pågått i et par tiår. I lang tid (6 år) lovet Ap oss Gullaug. Forut for dette var alternativer i Eiker bla. drøftet. I det senere har man utredet Drammen.
DT.no skriver tirsdag 31.1: Helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen (Ap) vil vite mer om de økonomiske og faglige gevinstene ved å slå sammen Kongsberg og Drammen sykehus, og bygge nytt sykehus i Eiker.
Etter et foretaksmøte mellom helse- og omsorgsdepartementet og Helse Sør-Øst tirsdag formiddag, fortalte hun om føringene regjeringen nå har gitt helseforetaket. Et av høydepunktene er altså en mulig sammenslåing av Drammen og Kongsberg sykehus."

Det er ventet at statsråden vil svare i løpet av en ukes tid. At statsråden i den forbindelse vil kunne si når en beslutning blir tatt eller hvor sykehuset skal ligge, er imidlertid noe mindre sannsynlig.

Forrige artikkel:Toget er gåttNeste artikkel:
Flere artikler

2023 Sylling Hardcode